CMRR

S

surianova

Guest
H iall, diferencialinio stiprintuvo, CMRR turėtų būti priemonė single ended ar diferencijuotai? (I trumpuoju ir su AC įvesties = 1). Kai i differetially, gaunu 300dB, kai i single ended, gauti 90dB.

CMRR = admirolas / ACM kur: ADM = skirtumas režimas įgyti ACM = bendras būdas prieaugis su trumpuoju kartu įvesties, tai reiškia, kad u yra matavimo ACM.

Sveiki, [color = orange] surianova [/color] mes galime sudaryti, kuriuose paminėtas idealus Opamp mes nuorodą ACM

Aspektas CMRR apibrėžimas, differentiall galia turi būti naudojama, manau, kai skirtumas įvesties prievadų trumpas kartu.

tai priemonės diferencijuotai, ieškokite informacijos sedra / kalvis.

matavimo priklausys nuo padangų ir kaip jūs bakstelėkite produkcijos, jei jūsų stiprintuvas turi vieną baigėsi išėjimo, tada jūs turite matuoti wrt vieno išėjimo pabaigoje

[Quote = electronics_kumar] Sveiki, [color = orange] surianova [/color] mes galime sudaryti, kuriuose paminėtas idealus Opamp nuoroda ACM [/quote] ya, aš turiu galvoje ACM. Visų panaudotų medžiagų vertė man yra neigiamas dB.

daug klasikinių knygų, yra du apibrėžimas CMRR. vienas admirolas / ACM, admirolas / ACM-DM. manau, kad mes dažnai rūpintis vėliau. bet aš nesu įsitikinęs, ką pirmojo naudojimo. tikėtis daugiau. Pirmas apibrėžimas naudojamas Sigle-end produkcijos ir antrojo difenition naudojamas visiškai Diferencialinė Opamp. iš tikrųjų, jie tiesiog definiting atmesti laipsnį.

HI WANILY jaučiu vėliau apibrėžimas turėti tik tada, kai u diffrential pair.I nesutapimus, esu labai supainiotas Abt definition.How apskaičiuoti naudojant prieskonių.

Tai priklauso nuo to, kuris parametras yra jus domina. Visiškai skirt stiprintuvas yra keletas pelnas: Ad_d: pokyčių dėl pokyčių skirtumas įvesties Ad_cm skirtumas produkcija: skirtumas produkcijos pokytis, dėl bendro režimo įvedimo Acm_d pokyčių: bendras būdas produkcijos pokytis Dua, kad skirtumas įvesties Acm_cm pasikeitimas: bendras būdas išvesties Dua bendras būdas įvesties pasikeitimas pasikeitimas.

Jums turėtų matuoti išėjimo diferencijuotai. Ir matavimas bus pokyčių skirtumas išėjimo pakeisti bendrą režimas įvesties.

Beje: Ar turite idėją, kaip priemonę CMRR Cadence Kompozitorius schematiškai? Kuris modeliavimo galiu naudoti?

hi, Andrews galite rasti tai, ko norite Allen knyga "CMOS Analog Circuit Design" 6 skyriuje. tikiuosi, ji padeda u.

Hi all, Aš naują Analoginė dizaino ir aš ką tik perskaičiau Pilka / Meyer Abt ACM ACM = LOJ / Vic ir LOJ = (vo1 + VO2) / 2 ... taip, tai nereiškia, kad turime įvertinti vieno cokolio produkcijos kiekvieną pusę į rezultatus ir apskaičiuoti LOJ gauti ACM?? Prašome atsakyti, ačiū.

Aš esu supainiotas iki posts.For diferencialinio stiprintuvo, manau, CMRR turėtų būti matuojamas vienu baigėsi. Nes paprastai CMRR yra apibrėžti vieno cokolio iš režimas.

Sveiki, Ar kas nors paaiškinti paprastai, kai mes naudojame pusę kontūro.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back