CMOS perdavimo vartai

F

firsttimedesigning

Guest
Turiu problemų išsiaiškinti, kaip projektuoti CMOS perdavimo vartų. I dont žinoti, kas įtampos turėčiau ir + Vcc ir-Vcc. Aš bandžiau kelis skirtingos vertės, 1,2 ir tt Tačiau, Cadence Spectre visada suteikia man įspėjimą, kad sako "urmu nutekėjimo sankryžos srovė viršija" imelt'...". Aš noriu žinoti, kas yra imelt vertę. Taip pat ten yra skirti didelių nutekėjimo sandūroje dabartinės lygtis? Galiausiai, kas vertė Vcc turėčiau naudoti, kad užkirsti kelią sandūroje dabartinės viršyti imelt? Iš anksto dėkojame.

1. klausimas: Kas yra tranzistorius jūs naudojate - aukštos įtampos arba žemos įtampos? 2. Klausimą: kodėl jūs turėtumėte susisiekti NMOS birių ir vartai į Vcc? cant jums tiesiog juos pagrįsti? 3. Punktas: Jūsų perdavimo vartų yra išjungtas sąlyga, kaip nurodė schemoje, tai ką ir nori?

Ačiū už atsakymą. 1. Klausimą: Aš atsiprašau, bet I dont žinoti, kas yra aukštos įtampos tranzistorius arba žemos įtampos tranzistorius. Aš niekada girdėjusi apie šių terminų iki. 2. Klausimą: aš prijungti didmenomis-5V, nes noriu neigiamas įtampos, kad būtų galima pereiti pereiti. Jei aš galėtumėte susisiekti urmu į žemę, tada mažiausia įtampa šį jungiklį galima pass-0.7V. Taip pat-Vcc yra ne-5V, o tai įtampa, kuri turėtų įjungti arba išjungti jungiklį. Atsiprašome už sumaištį. 3. Klausimą: Everytime I imituoti tai, tranzistorius skaido nes VGS ir VGD apie NMOS tranzistorius viršijo oksido skilimo įtampa. Taigi I dont net sužinoti, ar tai jungiklis yra išjungtas sąlyga. Aš norėčiau žinoti, ką Vcc įtampa bus įjungti šio jungiklio ir ką Vcc įtampa išjungti šį jungiklį. Ačiū iš anksto

1. skirtingas technologijas teikia įvairių operacija įtampos tranzistoriai. pvz. H35B4D3 už 0.35um procesas galėtų suteikti standartine žemos įtampos tranzistorius (3.3V), taip pat teikti aukštos įtampos tranzistorius, kurie gali valdomi 20V ar net 50V. 2. jei jūs naudojate dvejopos tiekimas, tai ok už ryšį. 3. Jūsų atveju, aš jums patarti naudoti aukštos įtampos tranzistorius. tačiau turite patvirtinti savo dabartines technologijas yra prieinamas aukštos įtampos projektavimo pirmasis. regardings

Mums reikia žinoti, įtampų bandote pereiti asortimentą. Jeigu ji apima neigiamą diapazoną, jūs tikri, kad jūsų procesas trivietis ir pajėgumus, siekiant padėti jam?

Be NMOS tranzistorius yra tarp drenažo ir birių diodas. (P ant birių ir N nutekėjimas "), ir atvirkščiai versafor PVO tranzistorius. Jūs visada turėtų būti atsargūs ne perduoti šališkumo šiuos diodus. Kadangi ji gamina daug dabartinių, kuris gali viršyti imelt patikrinkite,.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back