CMOS Parazitinės Bipolinis min / max modelius?

R

rcolbeck

Guest
Sveiki, mūsų 0.35um CMOS Fab tik suteikia mums nominali modelis parastic vertikali pnp tranzistoriai. Aš ieškau kai kuriant savo min. / maks modelių gaires. Tikiuosi, kad variantas yra gana panašūs TSMC UMC, AMT, ir tt, todėl gali kas nors pateikti man su kai mastelio numerius? Pavyzdžiui aš norėčiau būti mastelio veiksniai IS, NF, BF ir tt, kad aš turiu min tipiškas ir max modelis bipoliniu. Ar kas nors turite modelių iš jų nuostabus, kad daugiau nei tipiškas modelis parazitinės bipolars? Mano motyvacija yra ta, kad noriu geriau imituoti mūsų bandap ir šilumos daviklio grandines. Ačiū, .. Roger

U būtų geriau prašymu Parazitinės Bipolinis min / max modelius, kurie palaiko savo liejimo. Net jei kas nors duoti ir šių modelių failą, jis yra beprasmis, nes šie modeliai nėra suderinami su savo liejimo.

negalima gauti iš mūsų Fab. Jie nėra prasmės. Bipolinis modeliai yra labai panašūs. Ką aš noriu pažvelgti yra variantai matyti bendrą veiksnių, tokių kaip Ar, BF (Beta nusiųsti) ir NF (ne idealumo faktorius). Išdulkinti

Tai tikrai sunku pasakyti, mes galime tikėti išgauti prieskonių modelių parazitinės bipoliniu iš Fabs. Geriausia, ką galime padaryti (manau, kad) yra padaryti savo prieskonių modelių (ypač kritinių parametrų) iš savo laboratorijoje atliekant bandymus su paprasta grandine ir tada naudokite šiuos parametrus savo prieskonių modeliavimas. Tai yra geriausias būdas tikitės, kad Jūsų modeliavimas su mikroschema testą.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back