CMOS 3mA dabartinės veidrodis naudojant PVO-tranzistoriai

P

p.sivakumar

Guest
Hi every body tai sivakumar iš GDA technologijos Ltd. Aš dirbu kaip analoginis designer.Now Aš esu projektavimo PVO dabartinės veidrodis, tad reikia šiek tiek iš analoginių dizaineriai, kuri yra pagalbos, tai įmanoma sukurti 3mA (didelis) dabartinės veidrodis naudojant P-MOS transistors.If kas nors žino apie dabartinių mirror.I tikimės, kad jums bus naudinga man. Thanks & apie P.sivakumar p.sivakumar @ gdatech.co.in GDA Technologies Ltd Bengalūras Indija Mobil numeris 09886440705. [/Tex]

tai yra OK, dizainas 3mA dabartinės veidrodis naudojant PVO. nes dabartinis yra šiek tiek didelis, pasirinkti tinkamus m / l tranzistoriai. taip pat patikrinkite, kontaktinį numerį, plotis metalo srovės tankis. BTW, yra tranzistorius prijungtas prie PAD? Jei taip, atlikite ESD taisyklė.

Šiuo atveju manau, kad naudojant BJT yra geriau nei CMOS kita pabandyti BiCMOS

PVO dabartinės veidrodis su apkrovos srovės 3mA yra OK. Bet taškas yra Kas tai yra srovė! Jūs geriau susirūpinimą tai, nei naudojant bipoliniu ar CMOS dabartinės veidrodis daugiau.

galite uždaryti daugelį MOS transisters.only vienas yra blogas dizainas

PVO gali dirbti 3mA dabartinių, bet grojimas yra labai norimą išdėstymo siekiant sumažinti realibility klausimais. Hope this helps. Rgds

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back