CMOS 0,13 um procesą

S

selvaraja

Guest
Hi frens,

IBM recemendate tiekimo 1.2/1.5 voltų už CMOS 0,13 um procesą.Is it OK naudoti 1,8 voltų kaip tiekimo .. ten bus bet relialibity sukelti jei naudoti 1,8 V arba didesnė supplies.plz patarti. Ačiū iš anksto.

Kodėl jūs norite naudoti 1.8V tiekimas.Ar už aukštojo Common Mode svyruoja?Tokiu atveju, kas LV CMOS procesą, turės daugiau veiklos įtampos tranzistoriai už įsipareigojimus teikti informaciją ir analoginius, o branduolys yra dar veikiančių 1.5V.Galite naudoti šiuos tranzistorių.

kiauksėjimas Aš planuoju panaudoti 1,8 voltų tiekimas aukštojo Common Mode ranges.i esu wooried bet patikimumo klausimas ..Max.tiekimo leidžiama 1,6 voltų už 00,13 CMOS LV um

Manau, kad 1.8V yra daug šio techonoly, kaip jūs galite pamatyti specifikacijas.

selvaraja rašė:

Hi frens,IBM recemendate tiekimo 1.2/1.5 voltų už CMOS 0,13 um procesą.
Is it OK naudoti 1,8 voltų kaip tiekimo .. ten bus bet relialibity sukelti jei naudoti 1,8 V arba didesnė supplies.plz patarti. Ačiū iš anksto.

Mano geriausias spėjimas yra, kad jūs ketinate R projektuoti sth kaip sukrauti LML ckts.Kaip ir ankstesnio posto, IBM, paprastai taip pat 2.5V/3.3V tranzistorius savo ,18 um procesą.Manau, kad galite rasti panašaus į ,13 um.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back