CMFB

• Thread starter firsttimedesigning
  • Start date
F

firsttimedesigning

Guest
Ar kas nors paaiškinkite man, kas CMFB all about?Kodėl žmonės ją naudoti?
Po išlaidų apie 2 valandas, skaitant knygą, vienintelis dalykas man yra, kad dėl neatitikimus NMOS ir PVO, CMFB reikia ...
Esu net tikras, ar tai yra teisė ...
Prašome rekomenduoti man gera svetainių, kad galėčiau eiti į.
Ačiū.

žr razavi išsamiau ..labai svarbu, bet op amp dizaino ..

Jums reikia ką nors imitavimui.rasite jį nuo imitavimui.

renwl rašė:

Jums reikia ką nors imitavimui.
rasite jį nuo imitavimui.

pabandykite patikrinti produkcijos dc įstrižinės taškas be CMFB tada su CMFB Jums suprasti jo svarbą.Jūs galite nustatyti savo produkcijos įstrižinės naudojant šią techniką, suteikiant tam tikrą kambarį laisvės skiriasi savo išėjimo varža.barath_87 rašė:renwl rašė:

Jums reikia ką nors imitavimui.
rasite jį nuo imitavimui.

ir visiškai Diferencialinė grandynai, diferencinis režimas atsiliepimą nebus nustatyti mazgo įtampa didelė varža mazgas, todėl turėtų naudoti bendrą būdas atsiliepimą nustatyti mazgo įtampos.

* CMFB

Į diff Amp (vienas etapas), Bendrojo režimas lygis priklauso nuo to, kaip arti ID3 & Id4 į vertę Iss / 2

Tačiau praktikoje, neatitikimus į PVO
ir NMOS, dabartinė veidrodžiai sukuria galutinio klaida tarp ID3 & Id4 su Iss / 2

Pirmiau minėti sunkumai atsiranda tik didelis pelnas Amp, cuz mes naudojame P tipo srovės šaltinis ir N tipopirmasis tranzistorius einanti pirmoji srovės atsakas į pirmąjį išėjimo įtampa visiškai diferencinis stiprintuvas;

antrasis tranzistorius einančioje antrą srovės atsakas į antrą išėjimo įtampa visiškai diferencinis stiprintuvas;

a summation grandinės susumuojant pirmoji ir antroji srovių gaminti summation srovę;

nuoroda srovės generatorius generuoja nuoroda srovę;

Taigi, klaidos padidinimas, Vocm bus nesulaikomas
ir o / p galiausiai įsotinti .....>

-> @ VDD jei Id4> Id1
-> @ GND jei Id4 <Id1

Dėl šios priežasties, per didelis pelnas Op-Amps cct's mes turime užtikrinti, kad o / p CM įtampos Vocm kontroliuoja tiksliai apibrėžtą ref vertė

we'll make a-ve BEF iš o / p CM & užtikrinti o / p stebėti Vref, todėl esame tikri, kad o / p yra kontroliuojama.

CMFB naudojama kontroliuoti produkcijos dc crossover įtampa, kai yra procesas, nesutapimui variantą po gamybos.Leiskite pasakyti savo produkcijos dizainas yra skirta turėti nuolatinės srovės įtampa 1.2V, tuo metu gamybos, projektavimo pateks PS į FF procesą, kuris turės riba įtampos skirtumas tranzistorius ir tegul jūsų dabartinės skirtis.Ir kai dc dabartinę tendenciją skirtis, tikrai savo produkciją nebus saugomi 1.2V.Taigi CMFB grandinės padeda čia kontroliuojant likutinė įtampa (tt Diferencialinė stiprintuvas) siekiant grimzdimo reikiamą dabartines atgal padaryti dc atgal 1.2V.

amarendra_p14 rašė:

žr razavi išsamiau ..
labai svarbu, bet op amp dizaino ..

Į Diferencialinė Opamp, bendras būdas įtampa gali dreifo į įtampą, kurios galėtų sumažinti Opamp pelnas.CMFB funkcijas priima Opamp bendrą režimas norimą įtampos.

Aš taip pat ieškant dokumentų apie th CMFB yra bet kurioje vietoje ieškoti Norint suprasti daugiau

Thanx

Norėčiau imtis klausimas dar labiau.Kaip greitai mes dizainas CMFB?Kas linijos pralaidumą palyginti su Diferencialinė linijos pralaidumą?Ar kas nors paaiškinti ar minimų mane bet kokius dokumentus?Thanks in advance.

jnuhope rašė:

Norėčiau imtis klausimas dar labiau.
Kaip greitai mes dizainas CMFB?
Kas linijos pralaidumą palyginti su Diferencialinė linijos pralaidumą?
Ar kas nors paaiškinti ar minimų mane bet kokius dokumentus?
Thanks in advance.

Pls galvoti apie bendrąja režimas.

Kai kurios programos naudoja CMFB linijos, kuri yra pasyvūs ar aktyvūs tipą.
Pavyzdžiui, visiškai Diferencialinė Opamp į PipelineADC, visiškai Diferencialinė pobūdžio bruožas pump PLL, Diferencialinė signalizacijos vairuotojai ...

Kontroliuoti bendrą režimu lygiu skirtumas s signalizacijos sistemą, reikia kontroliuoti bendrą režimą, nes sąveika su kitu etapu.
(Jei mes nekontroliuojame bendrosios mados ..., įgyti? Iškraipymo?, Sutrikimo? ...)

Tačiau
tais atvejais,
kai PVT variantų (įskaitant prietaiso variacijos), neįmanoma kontroliuoti ir išlaikyti bendrą būdas tiksliai taip, kaip norite.todėl mes turime pasinaudoti grįžtamojo ryšio linijos su nuoroda.

Sėkmės!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back