Circuit už protable Strobe šviesa

G

GSE

Guest
Hi everyone,

Aš stengiuosi gaminti nešiojamieji Strobe šviesos bent 2 labai ryškus LED (30.000 MCD) ir kintamojo Flash norma.Turiu problemų ieškant tos grandinės.Būtų gerai, jei įtampa yra 1.5V ir 3V, kad galėtume jį paleisti iš baterijų

Thanks for any help

Why dont u try Astable Multivibratorius grandinę ...R tranzistoriai pakankamai gerai dirbti su 3V tiekimo ...

Su Astable Multivibratorius grandinės problema yra tai, kad LED nėra Flash tuo pačiu metu, tačiau tai yra labai svarbu mums, nes mes norime Creat Strobe poveikis.Nežinau, kad daug apie ją, bet norėtų monostabilnym Multivibratorius darbą?Ar įmanoma turėti kintamąjį flashrate parengiant kintamasis rezistorius?
Atsiprašome, kad aš nenorėjau, T paminėti anksčiau, kad lemputės turi Strobe tuo pačiu metu

suprantu Strobe šviesos pagrindai ....Manau, kad UR trikdo Astable Multivibratorius grandinė su dviem rezultatų ....kas man buvo siūloma sujungti visus LED vieną išėjimo Astable Multivibratorius kartu ....į monostabilnym Multivibratorius U reikia sukelti ir tam tikslui ir buvo paminėta, kad sukelti turėtų būti Astable Multivibratorius ....Viena svarbi pastaba ...LED yra apie išlikusius iki Žara trumpą laiką, net po to, kai tiekimas yra ne nuosavybė ...taip ir turi prisitaikyti laikotarpis Astable Multivibratorius naudoti šį poveikį optimalus .....

Gal galite naudoti vieną Astable kaip laikrodis ir tranzistoriai vairuoti LED, kaip parodyta pavyzdyje pridedami ..
Jei norite pateikti šį 3V grandinės turėsite naudoti C-MOS versija 555 laikmatis (TLC555C), kuri gali dirbti su įtampa kuo mažesnis, 2V, arba statyti Astable su 2 BJTs ..

Taip pat patikrinkite, ar galite paleisti šiuos 3V .. lemputės

http://pricem.mit.edu/class/6.070/timer.pdf

Linkėjimai,
IanP

gal šios schemos padės

Heres nuorodą

Aš jį išbandyti, nors reikia šiek tiek patobulintas, bet jis veikia.

http://www.nbb.cornell.edu/neurobio/land/PROJECTS/StrobeHoy/index.html

Bandau laikytis taip paprasta, kaip įmanoma, nes aš noriu, kad jis būtų lengvas ir mažas, kad galėčiau įdėti į drabužius ir išeiti į renginius ir partys grandinė.I'll try A. Anand Makarov's sugestion ir galbūt IanP's, bet aš neturiu 555timer metu.

555 visuotinai prieinami IC ...jums patikrinti kai elektroninės parduotuvės šalia jūsų namų ir jūs tikrai rasite vieną .....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back