Circuit piešimo MS Word

R

RollingEEE

Guest
Man reikia aukštos kokybės grandinę piešimo įrankis MS Word.Ar skaitote mikroelektronikos grandinė pagal Sedra ir Smith?Aš noriu, kad Rūšiuoti kokybės grandinę.Prašome nurodyti pavadinimai programinės įrangos.Freewares geriau

I didn't bet su PROTEL problemą ar OrCAD galite Drow jūsų plokštės, ant jų ir pažymėkite visus grandinė ir kopiją - praeityje jį į savo MS Word failas.bet jei norite, galite naudoti MS Visio per.

Taip, mes galime naudoti IS viso, už atkreipti grandinė, bet kaip MS Viso U geriausia galima naudoti Smart atkreipti.Ji yra viena gera programa.

Galite gauti 30 dienų bandomoji versija Visio Microsoft Office svetainėje:
http://us7.trymicrosoftoffice.com/product.aspx?family=visioprofessional&culture=en-US
Ir iš smartdraw teismą iš smartdraw.com tik nepamirškite įsigyti elektronika Addon paketą.

Hi Friend
tai taip lengva padaryti su MS Word grandinė
U tiesiog įterpti eilutę ir kita ...
U matys mano areštas ..buntheun
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

buntheun rašė:

Hi Friend

tai taip lengva padaryti su MS Word grandinė

U tiesiog įterpti eilutę ir kita ...

U matys mano areštas ..buntheun

Aš allmost pamiršau apie tai.
Tru dia, diagraming programinės įrangos Unix pasaulyje availoble for Windows taip pat
http://www.gnome.org/projects/dia/Parašytas po 5 minučių:Allso išbandyti šį vieną:
Kicad
Kicad yra atviro kodo (GPL) programinė įranga elektroninių schematiškai diagramas ir spausdintinė plokštė, iliustracijų kūrimas.

Dizainas ir raštu pateikė Jean-Pierre Charras, ne LIS darbuotojas (Laboratoire des Images et des Signaux) ir į iut de Saint Martin d'Hčres. (Prancūzija), mokytoja, elektros inžinerijos ir vaizdo apdorojimo srityje.
Kicad yra keturi ir programinės įrangos projekto vadovo tikslas:

Eeschema: Schema įrašas.
Pcbnew: Valdyba redaktoriaus.
Gerbview: GERBER Viewer (photoplotter dokumentais).
Cvpcb: pėdsakas selektorių komponentams circuit design.
Kicad: projekto vadovas.

Su projekto vadovu, Kicad, galite pasirinkti, ar kurti projektą ir pradėti Eeschema, Pcbnew, ....

Bandžiau h ** p: / / www.gnome.org/projects/dia/
it's ok, bet patikrinti Sedra Smith grandynai yra daug gražiau

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back