Circuit pakartojimas ant PCB?

A

alexglvr

Guest
Sveiki,

Aš dirbu taryba konstrukcija naudojant Altium dizaineris, kurioje lenta dalis kartojama 5 kartus.

Aš tada apibrėžta šio pakartotinio grandinės dalį į pietus schema.

Norėčiau maršruto šio schematinis dalis tik vieną kartą ...

Kaip aš galiu padaryti?

Dėkojame už jūsų pagalbą,

Alex

Jūs galite į tai taip pat su įvairių kanalų konstrukcija.

Mano top schema, turiu keletą egzempliorių pačiu schema.
Tada aš jau struktūrinių schema struktūra
(Kaip ji pateikta wiki http://wiki.altium.com/display/ADOH/Connectivity and Multi-Sheet Design )

Kai man atnaujinti savo PCB, altium generuoja keli "kambarių" kiekviena iš jų yra susijusios su subrangos schema ....

Kai aš atnaujinti lenta, alitum generuoja keli "kambarių", po vieną sub schema.

Pavyzdžiui, jei mano top naudoja 3 sub_schematic:
- Toto.sch,
- Titi.sch
- 4 x tutu.sch

Sugeneruoti valdyba yra 6 kambariai (toto, Titi, tutu_1, tutu_2, tutu_3, tutu_4).

Tikslas yra nukreipti pakuotės tik vieną kartą ...
Bandžiau maršrutą ir padaryti kopiją / anksčiau, bet aš tada jau konfliktus sudėtinės dalies / neto pavadinimų ...

Neradau kaip susieti "PCB grandinė" su schema ...

(Atsižvelgiant į Wiki, daugiabučių kanalų projektavimo skyrius, jie pristato kaip įgyvendinti kelios laiko schema, bet jie negali paaiškinti, kitas žingsnis ... Kaip padaryti, kad kanalas PCB šiuo daugiamečiu schema ...)Dėkojame už jūsų pagalbą,

Alex

Kaip ir dauguma kitų priemonių, kopijavimo nukreiptas moduliuose arba "Ištraukos" į Altium dizaineris atrodo pradėti nukreiptas instancijos
subcircuit.Ji neveikia, jei jau pateikė schematiškai atvejais prieš.Jūs arba turėti juos ištrinti ar pervardyti kiekvieną
neto ir komponentų.Taip pat galite kopijuoti PCB iliustracijų ir pervadinti tinklai (kurie būtų buvę dar daugiau laiko,
Manau).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back