Chip indukcinės modeliavimas naudojant ADS mometum?

M

mitgrace

Guest
Deaar Visi:
Ar kas nors žino, kaip naudoti ADS impulsą modeliavimas lustas indukcinių?
Dizainas srautas, Ačiū

Jeigu jūs skelbiate savo maketą Cadence aplinkoje, tuomet galite eksportuoti savo išdėstymą gdsII formatu ir importuoti jį Momentum.Jūs turite įvesti savo pagreitį technologija duomenys (numeris, metalų oksidų storio substrato laidumą ir tt) "Sukurti Padėklas" parinktį.priklausomai nuo jūsų indukcinės tipas (diferencialas, su vieno cokolio), turite prijungti uostų jūsų indukcinės baigiasi ir kad S-parametrų modeliavimas (taip pat įtraukiant 0 Hz).modeliavimas trukmė priklauso nuo metalo sluoksnių (daugiau sluoksnių - numeris> daugiau imitavimas).nuo s-parametrus galima generuoti modelį arba tiesiogiai panaudoti S parametrams jūsų grandinė.
Paskutinį kartą redagavo estradasphere m. liepa 18, 2006 22:23, edited 1 kartą

Sukurti Susitelkusius komponentas grandinės modelis nuo S-parametro duomenų, yra ADS vadinamas įrankis "Spice Modelis generatorius".Raskite šį įrankį, ir meniu formas įrankis yra savaime aiškus.Paprastas PI modelis tikriausiai yra tai, ką norėtų pabandyti.

Čia yra patogus tinklalapį duoti preliminarius supratau induktyvumą ir spiralės Planar INDUCTOR: http://smirc.stanford.edu/spiralCalc.html

Aš naudoju lygtis iš nuoroda pateikta šios skaičiuoklė duoti man greitai nuoroda reikiamo dydžio mano induktyvumo.

Gerbiami estradasphere:

Jei mūsų INDUCTOR yra um metalo N-8 tada gerai, ar man dar reikia Creat kitas sluoksnis
kaip M7 ~ M1 ir via7 ~ Kontaktai.Nuo ADS monemtum, man nepavyko rasti jokios informacijos apie šio dok.Ar turite pavyzdį, kaip iš tikrųjų srauto Apie IC dizainas.Pagarbiai, Mitchell

Žr kartus įdiegta skelbimus ir rasti doc \ pdf \ mom.pdf.Jis pasakoja kažką.

Jei naudojate pvz., tik metalu 8 tada jums nereikės įvesti jūsų metalo sluoksnių poilsis (metalas 1, 2 ir tt).bet, manau, reikia bent vieno papildomo metalo sluoksniu, be metalo 8, pavyzdžiui, metalo 7, prijungti savo antrosios uosto į grandinę.Galiausiai, turite įvesti teisingą atstumu nuo metalo sluoksnį žemyn substrato (SiO2, oksidas).

Hope this helps

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back