Charge Pump galia krinta, kai PVO jungiklis yra dedamas tarp KP ir apkrovos

A

allennlowaton

Guest
Laba diena visiems. Norėčiau paklausti kokių pasiūlymų ir idėjų šiuo klausimu susijusius. Charge Pump galia be jungiklio yra 3.85V, kuri jau yra pakankamai mano prašymas). Tačiau, kai jau PVO jungiklis produkcijos tapti 3.25V. 0.6V kritimas. Noriu CP produkcija turi būti kiek įmanoma didesnis. Parodyta žemiau Charge Pump, jungiklis ir krovinio skaičius.
28_1310008707.jpg
Ačiū.

Jūs esate nerodomas birių prijungti savo PVO jungiklis. Ar nwell prijungta prie jos šaltinis, arba galbūt aukštesnės įtampos? Ar Jūsų V [size = 1] Be žinios dingusių asmenų paieškos komitetui [/size] = ON valdymo signalas pakankamai mažas, kad visiškai vairuoti pereiti į triodinį regionas?

PVO urmu yra prijungtas prie jo šaltinio. VCMP yra arba 0 arba VDD. VDD yra visada mažesnė nei Charge Pump galia.

PVO urmu yra prijungtas prie jos šaltinio.
Gerai.
VCMP yra 0 ...
Taip pat ok.
... ar VDD. VDD yra visada mažesnė nei Charge Pump galia.
Tiesiog idėja: Ar V [size = 1] Be žinios dingusių asmenų paieškos komitetui [/size] "išjungti" valdymo įtampos VDD - VchargePump = VGS (PVO), galbūt pakankamai atidaryti jungiklis (šiek tiek) per "ne" etapas, todėl galite prarasti kai kurias Charge Pump galia? Jei ne, aš atspėti savo PVO jungiklis W / L santykis nėra pakankamai didelis, dabartinė reikia Charge Pump. Todėl nėra pakankamai didelis, kad ši dabartinė triodinį regione. Siekiant gauti mažas VDSsat (triodinį regionas), jungiklis turėtų būti skirta apie 10 kartų srovė.

VDD = 2.7V, VchargePump prieš jungiklis dedamas 3.85V, bet, kai PVO jungiklis yra jau VchargePump nukrenta iki 3.25V. Tuo atveju, VCMP yra nulis (0V) lygiu įjungti PVO jungiklis. Plotis PVO jungiklis, jungikliai, aš Charge Pump (W = 20000u, L = 0.5u). Aš esu įdomu, gal VchargePump Obwisanie sukelia PVO jungiklis, jungiantis šaltinio terminalo Charge Pump galia. Kaip žinome, šaltinis terminalas žemo impedanso ekvivalentą.

... gal VchargePump sumažėjimas sukelia PVO jungiklis, jungiantis šaltinio terminalo Charge Pump galia. Kaip žinome, šaltinio terminalo žemo impedanso ekvivalentą.
Tai, ką ji turėjo. Jūsų PVO jungiklio prijungimas ir valdymas yra gana OK. Įtariu, W / L santykis Charge Pump ir jungiklis tranzistorius (-ai) (40000) yra vis dar per mažas jūsų dabartinius poreikius (apkrovos). Išbandykite ir padidinti šių santykis (analizuoti modeliavimo) ir pamatyti, jei jūsų įtampą tampa didesnis.

Aš modeliavimo naudojant labai didelis jungiklis PVO prietaisas. Rezultatas vis dar tos pačios. Ji nepavyksta.

aš modeliavimo naudojant labai didelis jungiklis PVO prietaisas. Rezultatas vis dar tos pačios. Ji nesugeba
Ar jūs taip pat padidinti mokestį siurblys tranzistoriai? Gali būti PVO jungiklį (Charge Pump apkrovos) yra pakankamai didelė, tačiau savo Charge Pump išėjimo varža yra per mažas?

Pakeičiau jungiklis, kuris jungia Charge Pump VDD dydis. Grandinė yra tinkamai darbo. ačiū ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back