cdsdoc klausimas

U

upengan78

Guest
Labas

mano pirmąjį postą čia.Vienas iš šių vartotojų nori padėti iš icfb (Takt padėti meniu).kai vartotojas paspaudžia ant bet kurią iš temų, opera naršyklę atveria tačiau tik parodo žodis "nuo" ir faktinį temą niekada kyla.

Kas turi būti blogai?Aš turiu pilną priėjimą prie vartotojo sąskaitą, prašome pranešti man, jei bet kokios papildomos informacijos reikia?

OS yra Cent OS 5,2

Ačiū

Pabandykite konsolės klaidų ar pradėti cdsdoc iš konsolės ir patikrinti klaidas.

Aš beveik įsitikinęs, ji skundžiasi trūkstamų bibliotekų ir kai kurie redagavimą du failus reikia įkelti cdsdoc į CentOS 5.2 (kaip ir dauguma, jei ne visos neseniai platinamos).

R00KIE rašė:

Pabandykite konsolės klaidų ar pradėti cdsdoc iš konsolės ir patikrinti klaidas.Aš beveik įsitikinęs, ji skundžiasi trūkstamų bibliotekų ir kai kurie redagavimą du failus reikia įkelti cdsdoc į CentOS 5.2 (kaip ir dauguma, jei ne visos neseniai platinamos).

Dabar aš turiu įdiegta SeaMonkey apie šią sistemą ir dėžėje yra simbolinė nuoroda į seamokey kaip netscape.
dabar, kai aš spauskite ant cdsdoc temą, naršyklė atidaro ir rodo "pradžia", tada kita naršyklė ir atidaro puslapį su tema Aš paspausti nuorodą, bet jei aš spustelėkite bet kurį iš šių nuorodų į šį puslapį, tokios nuorodos neveikia

Gauti

Citata:

Nepavyko prisijungti

Susiejimas buvo atsisakyta bandant susisiekti ServerioVardas: 9000Nors svetainė atrodo svarbūs naršyklės negalėjo nustatyti ryšį

Klaidos apie no galėtų įkelti kažką aš mačiau anksčiau, bet aš nepamenu, jei jie yra to paties klaidų aš mačiau, gal aš nemačiau jų, nes aš nenurodo branduolio versija.

Aš naudoju Firefox, todėl nuorodą kur.

Apie "LD_ASSUME_KERNEL" Aš jį "LD_ASSUME_KERNEL =" ir ji veikia taip, bet spręsti, kad laiko klausimas man reikia pervadinti kad libgcc_s.so.1 (į Takt aplanke) ir sukurti nuorodą į vieną sistemą.Tada visi atrodo gerai.

Apie cdnshelp ....Where did you get it?Jis nedalyvauja arba "normalus" ic51 įdiegti ...ar tai?

R00KIE rašė:Apie cdnshelp ....
Where did you get it?
Jis nedalyvauja arba "normalus" ic51 įdiegti ...
ar tai?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back