CDROM sudegino iš Win2K neskaito teisingai Sun.

N

news

Guest
IVO Software, we współpracy z największą angielską organizacją charytatywną Royal National Institute of Blind People (Królewski Narodowy Instytut Niewidomych, RNIB), wprowadza na rynek dwa anglojęzyczne głosy, oparte na nowej, przełomowej technologii syntezatora mowy IVONA. Zostaną na nich oparte produkty i usługi, które RNIB dostarcza do ponad dwóch milionów osób z problemami wzroku.

Read more...

CDROM Aš sudegino Nero naudojant "HP CD-rašytojas 9100 negalima skaityti teisingai mano Ultra Sparc 5 veikia Solaris 8. Daugiau nei 8 charcter failas yra atkirsta ir modifikuoti ir tt Ar turite kokių nors pačią patirtį. Kas atsitiko? CD įrašymo įrenginį, Nero ar tai, kaip ji yra. Bet koks korekcijos priemonė? TIA

Taip, turiu įrašyti cdrom ir cann't perskaityti Solaris, aš naudoju Nero ir naudoti CDRW per daug!

Kas kataloge formatu galite nurodyti ISO Level 1, ISO Level 2, Joliet (tik "Windows" suderinamas su "Unicode koduotę, kad gali tai padaryti nėra suderinama su Solaris ir kitų Unix sistemų ...)?

Nenaudokite Joliet ji yra tik "Windows" suderinamas su "Unicode koduotę, kad gali tai padaryti nėra suderinama su Solaris ir kitų Unix sistemų ... Gal yra naudojama ISO Level 2 su ilgais failų?

Jums gali reikėti atnaujinti savo Sun OS. Paieška pleistras per www.sun.com . Jame buvo nustatyta mano CDROM probalem į Skm

Naudokite mkisofs pagal Solaris, sukurti ISO atvaizdą iš katalogo, tada įrašyti ISO, Solaris bus skaityti teisingai Sun.

[Quote = CatKing] Naudokite mkisofs pagal Solaris, sukurti ISO atvaizdą iš katalogo, tada įrašyti ISO, Solaris bus skaityti teisingai Sun. [/Quote], kuris Solaris mkisofs palaikomos?

tai pastatyti-in pagal sol8, bet jūs taip pat galite naudoti jį pagal sol7

[Quote = spweda] Jums gali reikėti atnaujinti savo Sun OS. Paieška pleistras per www.sun.com . Jame buvo nustatyta mano CDROM probalem saulėje. [/Quote], kuris pleistras specialiai Solaris 7 ir 8? Ar galite man duoti tiesioginę nuorodą. Ačiū

Sveiki, Eikite į www.sun.com , paiešką rekomenduoti pleistras. Kadangi aš naudoju Solaris 5.8, aš atsisiuntė 8_recommend.zip. Rasti vieną, atitinkantį jūsų sistemoje. Kartais, Saulės numatytasis apvalkalas sh gali neveikti, jums reikia pakeisti numatytąjį korpuso csh. Aš nežinau, kodėl.

Aš fiksuoto šią problemą naudojant EasyCD Kūrėju, o ne Nero. Keisti failų sistema iš Džuljeta su ISO9660 ir režimas 2: CDROM XA į Mode1: CDROM.

1. Atsisiųskite "CD visur", jis palaiko java, kad ji bus prieinama Windows / Solaris / Linux / Mac, ir tt 2. Naudokite CDEW sukurti ISO atvaizdą, kuris išspręs visas ilgas failo problema. ty, galėsite pamatyti ilgas failo pavadinimas nesvarbu, kokia OS jums eiti. 3. Pašarų ISO gautos iš CDEW bet CD deginimas programinė įranga (pvz., CD draugas) 4. Oho, baigsite su juo PS mkisofs gali būti paleisti su Windows, todėl U turi eiti pirmyn ir atgal.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back