CCK Demodulation

B

bizoo

Guest
Hi fellas,
Darau CCK Demodulation iki 802,11 standartas.Turiu signalas, kuris yra realus WLAN paketas, bet aš darau off line dekodavimas.Aš žinau, kur moduliacija CCK prasideda WLAN paketinis todėl prasideda nuo dekodavimo, kad labai greitai.Mano operacija žingsniai išvardyti toliau:

1.Aš downsample Mano duomenys 200Mbps iki 11 Mbps
2.Į 11Mbps, pridėti I ir K komponentas ir pasiskirstyti visai paketus į baitai.
3.Aš pirmą oktetas, padauginkite jį iš visos RAKE matrica ir sužinoti, kurie šiek tiek deriniai buvo naudojami D2 ..... D7.
4.Aš šią operaciją visiems baitai ir fin iš visų baitai D7 D2 .....
5.Apskaičiuoti D0 ir D1, aš einu atgal iš įdėti į RAKE matrica produktas ir pasirinkti maksimalų produkto (kuris yra kompleksinio skaičiaus).Aš tai už visus gaunamus baitai.
6.Aš alll šių Grėbliai dauginimasis rezultatus, perduoti ją per DQPSK DEMODULATOR
ir kiekvieno atskiro pirkimo, radau D0 ir D1.teikiu tai D0 D1 D2 ... D7 ir užbaigti visus mano baitai šiuo būdu.
7.Aš išlaikė juos pagaliau per descrambler rasti savitus bitai.Problema yra labai paprasta, kad mano rezultatas doesnot rungtynės su originalaus indėlis, kurį aš žinau, kas yra.Bet problemos priežastis, i cant figure out.Ar kas nors gali sužinoti bet virš proceure klaidą, am I missing dalyką?.

Br

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back