CAN Bus CANH ir CANL

A

alefandra

Guest
Sveiki! Noriu sujungti du High Speed GALI stočių (MCP2551), bet aš nežinau tiksliai, kaip tai padaryti. Ar užtenka susieti CANH ir CANL smeigtukai iš stočių, arba man taip pat susieti tuo? Kokia jungtis yra labiausiai tinka? Ar DB9 ok? Ar galiu nutraukti autobusas su nutraukimo rezistorius abu autobuso galai, siekiant išvengti atspindžių? Ar yra šių rezistorių siųstuvas? (Aš perskaičiau siųstuvas duomenų lape, ir jie nėra paminėti šių rezistorių). Ačiū iš anksto už jūsų pagalbą daug!

Gali naudoti kaip standartinė DB9. Čia yra pinouts. 9 pin (vyrai), D-Sub CANbus pinout Pin # signalas vardai Signalo Aprašymas Rezervuota 1 upgrade path 2 CAN_L Dominuojanti Žemas 3 4 CAN_GND Žemės saugomos upgrade path 5 CAN_SHLD skydas, Pasirinktinai 6 GND, Ground Neprivaloma 7 CAN_H Dominuojanti Aukštos 8 Rezervuota upgrade path 9 CAN_V + Power neprivaloma Jūs dont turite prisijungti priežasčių, tik gali didelės ir mažos. Kiekvienas autobuso galas turi būti nutraukta su 120R rezistorius. Jie nėra tranceiver tranceiver gali būti autobusų pabaigoje.

Dėkojame, tiek daug btbass! Jūs man pasakė viską, ką reikia žinoti!

Jei du įrangos maitinimo, galite prijungti tik CANH ir CANL.

Tai priklauso nuo to, kurios protokolas jūs ketinate naudoti, kai protokolas jungtys apibrėžimas.

Jei 2 sistemos naudojant vieną žemės, nereikia prijungti žemės, nes kitaip jums reikia prisijungti žemės signalas.

gali skirtuminių signalų tinklo, reikia ne žemės. GND skydas padės EPI tikslas.

[Quote = funnynypd], skirtuminių signalų tinklo, reikia ne žemės. GND skydas padės EPI tikslas. [/Quote] Jei du mazgas yra galvaniškai izoliuoti, ji gali ne problema. Turi būti apribotas kitaip skirtumas žemės įtampa 2 mazgas. todėl geriau cannect žemės signalas.

Tiesa, transporto priemonė turi toje pačioje žemėje, dvi vielos tinklas taip pat dirba.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back