Can anyone tell me, kas yra IMP sluoksnis?

M

mujju433

Guest
Noriu matyti explaination dėl IMP sluoksnis gali man kas nors paaiškinti?

Žinau, kodėl mes naudojame IMP sluoksniu, bet aš noriu "Kas yra IMP sluoksnis"

Jei kalbame apie integrinius grandynus, Do you mean implantacijai sluoksnis?

IC gamyba prasideda nuo tam tikros rūšies dopped silicio substrato, tarkim p tipo.Norėdami transsitor šis substratas, kurį reikia sukurti n tipo sluoksnis.Kad būtų tam tikro tipo jonai implantuojami naudojant jonų implanter į substratą.

Geriau skaityti knygą VLSI gauti išsamesnį paaiškinimą.

Taip thats true bet kas yra tai, kad implantas sluoksnis?Mačiau daug knygų, tačiau explaination nėra aišku, Thats why I am here to klausia, kas nors gali paaiškinti man?

Žinau, kodėl mes naudojame implantas sluoksniu, bet aš noriu žinoti, kas yra IMP sluoksnis aš tai p ir n imp imp
Kas kad IMP sluoksnis?

Implantas sluoksnis apibrėžia regionus buvo silicio priedais, su priemaišomis formos N-tipo ar p-tipo silicio.Šis implantacija būtina šaltinio formavimas / nutekėjimo regionų poli Si vartų ir birių ryšius.Implantas sluoksnis turi aukštąjį svarbą, kai jis kerta aktyviai plotas (rajone su plonu oksido).nes šis sankirtos tik apibrėžia "n arba P regionų, kurie yra naudojami sukurti tranzistorius, ir birių ryšius.Jei implantas sluoksnis yra tokioje vietoje, kur nėra plonas oksido, dopingas, bus šviesa ir negali būti naudojamas, S / D regionus arba oporowa urmu ryšius.

Kaip svarbu yra implantas sluoksnis, kai kalbama apie maketavimas standartinių ląstelių?Ar implantas sluoksnis standartinės bibliotekos dalis?kitas naudojimo IMP sluoksnis ne standartinis ląstelių dizainas?

mohdfayez rašė:

Kaip svarbu yra implantas sluoksnis, kai kalbama apie maketavimas standartinių ląstelių?
Ar implantas sluoksnis standartinės bibliotekos dalis?
kitas naudojimo IMP sluoksnis ne standartinis ląstelių dizainas?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back