Cadence (virtuozas) biblioteka modeliuoti įtaisus nm technologija

A

anita

Guest
aš noriu imituoti Silicio nanowire tranzistorius ir kad aš noriu bibliotekos failą Cadence į nanometrų technologija PLZ rodo man, kur ją parsisiųsti? ačiū

Labas anita, ką tiksliai jūs bandote padaryti? rasti bibliotekoje įskaitant nanowire prietaise ir jo modelis sukurti nanowire modelis iš standartinių CMOS prietaisų pridėti naują įrenginį prie bibliotekos, kurios jau turite pavyzdį?

sere, pavyzdžiui, CKT imituojanti naudojant MOS įtaisas ten r prieskonių modelis failą MOSFET.example MOSFET LIB failą patinka, kad CKT modeliavimas naudojant silicio nanowire tranzistorius yra kokia nors lib failą ten, ačiū:. idėją: [color = "Silver"] [ DYDIS = 1 ]---------- Pranešimas Parašytas at 14:55 ---------- Ankstesnė žinutė buvo 14:54 ----------[/ DYDIS ] [/color] surasti biblioteka įskaitant nanowire prietaise ir jo modelis

nėra gimtoji nanowire prietaisą Cadence bibliotekose; dar, pagrindinio nanowire modeliai pagrįsti (SOI) padėklus, MOSFET ir / ar kitų std prietaisų, jūs tikriausiai reikia nukopijuoti pavyzdį iš literatūros / internetas ir įtraukti jį į savo modeliavimas

Pone, aš atsižvelgdamas kompaktiškas modelis SINWT ir sudaro du Šotkio diodas atgal atgal ir tarp deplation būdas NMOS tranzistorius, bet problema yra ta, kad kai aš bandau imituoti įtaisas, jis rodo ir Šotkio diodas pvz reikalauti naudoti modelį sere plz man papasakoti, kaip pridėti modelis? į Takt virtuozas

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back