Cadence simualtion klausimas

V

vistapoint

Guest
Kai aš naudoju vaiduoklis šiandien, veda atskaitomybės klaidos pasakyti negaliu rasti failo pavyzdį arba negali rasti modelio egzempliorius.Praleidau 2 valandas kovoja su šiuo dalykas ir galiausiai atsisakė.Aš išgelbėti modelis failus, modn.m modp.m cpoly.m tt skirtingose vietose, bet jis neturi jokių differnece.Aš išnaudota.kas žino, kokia yra problema?Thanks a lot.
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Manau, problema yra todėl, kelias nustatymas ....
jis paprastai pateikiami per ~ / tech /~..... ir taip pat gali patikrinti su šmėkla langą ... iš kur ir vyksta modeliavimas .... Eiti į įdiegimo meniu iš Meniu juosta ... ten ir galima rasti ENV setup ... kaip temperatūra ir tt ... ten ir bus rasti failo pavyzdį .... ir patikrinti, ar failo pavadinimą ir kelią R Gerai .....

Esu įsitikinęs, kad UR "modelis kelias" nėra teisingas, pls patikrinti ur "modelis kelias" atidžiai!

Aš tikrinami ir kontroliuojami.Aš net spausdinti Pico / Auto / ... / modn.m atidaryti failo pavyzdį.Iš tikrųjų turiu šiek modeliavimas Tai veiksmingas prieš treniruoklius narėms išsaugoti.Modelio failo nebuvo pakeista.Skirtumas universiteto atnaujinta Cadence į naujesnę versiją.Naujoji versija turi papildomą elementą "kampai" ant modelio kelias dialogo meniu.I don't know what it is though.

Nesu tikras apie vaiduoklis, bet reikia turėti tik 2 vardai modelis nmos (po vieną, ir vienas PVO).Pažvelkite į savo failą modelį, ieškoti pavadinimuose po. Modelį (kuris turėtų būti jūsų modelio pavadinimas).Tada galite nurodyti atitinkamą vardą savo instancijos savybės (ty pasirinkti vartotojo apibrėžtą modelį)

apsilankymas:
Galbūt jums reikėtų patikrinti tai:
Pirma, naudoti absoliutų kelią, o santykinis kelias
antra, patikrinti įtraukti failo pavadinimą ir kelią į savo failą modelį
Trečia, jūsų atvejų modelio pavadinimas, atitinkantis jūsų modelis?nors atrodo, kad neįmanoma atsitinka

RODYKLĖ: modelis kelias klaida Waring problema Cadence

vistapoint rašė:

Aš tikrinami ir kontroliuojami.
Aš net spausdinti Pico / Auto / ... / modn.m atidaryti failo pavyzdį.
Iš tikrųjų turiu šiek modeliavimas Tai veiksmingas prieš treniruoklius narėms išsaugoti.
Modelio failo nebuvo pakeista.
Skirtumas universiteto atnaujinta Cadence į naujesnę versiją.
Naujoji versija turi papildomą elementą "kampai" ant modelio kelias dialogo meniu.
I don't know what it is though.

Aš viską, ką čia minima.Rezultatai yra vienodi.Turiu keletą modelio failus, modn.m, modp.m, cpoly.m, ir tt, jeigu pagal liejimo.Ir aš prieš juos be problemų.todėl jie vaiduoklis suderinama.Sprawdziliśmy viduje jie neturi jokių "Įtraukti" failus.Aš naudoju visą kelią iki failo, ir aš išbandyti kelias įvesdami Pico / Auto / ... / modn.m atidaryti failo be problemų.(In Cadence aš neįtraukė failo pavadinimo kelias)

Į "aplinkoje galimybės", o "include / stimulas rinkmenos sintaksę" Aš pasirinkite "spetre" failo sintakse (prevously cdsSpice).Galiausiai ji dar ataskaitos "...yra iš nenustatytų modelis Pvz.

Atvejais yra iš bibliotekos taip pat pateikė liejimo.Modelio pavadinimas automatiškai, susijusios su, pavyzdžiui, ir unchangable.Taigi, neturėtų būti problema.huojinsi rašė:vistapoint rašė:

Aš tikrinami ir kontroliuojami.
Aš net spausdinti Pico / Auto / ... / modn.m atidaryti failo pavyzdį.
Iš tikrųjų turiu šiek modeliavimas Tai veiksmingas prieš treniruoklius narėms išsaugoti.
Modelio failo nebuvo pakeista.
Skirtumas universiteto atnaujinta Cadence į naujesnę versiją.
Naujoji versija turi papildomą elementą "kampai" ant modelio kelias dialogo meniu.
I don't know what it is though.

Hi vistapoint:
1.Dėl vaiduoklis, viena. M failo pavyzdį tik modelio tipo parametras.Pavyzdžiui, modn.m failas inludes tik tos pačios rūšies nmos parametras, nėra įtrauktos į PVO parametru ir kitokio tipo nmos.
2.Žodis po pavadinimo. Modelis, atitinkantis ur. M modelio pavadinimas.

, and the model parameter is down:

Aš teisingai Bipolar imties modelį (beause I dizainas Bipolar grandinė), modelis failo pavadinimas NPN1.m
ir modelio parametras yra nustatytas:
"* Modelio pavadinimas NPN1.mNPN &

. modelio NPN1
NPN &
Lygis = 1 &
IS = 9.3258E-17 BF NF VAF IKF = 8.90E-03 & 338,8353 = 1,0 = 112,6543 =
ISE = 2.9124E-17 W = 1,27 BR NR 0,0878 = = 1,0 var = 16,8295 &
......
"
Nuo UR modelio parametras, aš cann't pamatyti žodis pavadinimą po. Modelis, atitinkantis ur. M modelio pavadinimas.Esu tikras, kad UR edited būdas byla nėra teisingas!
3.Apie kitus rinkinys, pls ą mano iki paštu.

Jei naudojate 5,033, keisti aplinką, kurioje Netlisting mode = "analoginiai"

Nebuvo, kaip šią klaidą, kai rašote Analog be ", imitatorius buvo sustabdyti be išvados modelis parameters.Check tai pirmasis ..

Aš naudoju 5.0.33.Dodałem

setenv CDS_NETLISTING_MODE Analog

mano. cshrc tačiau problema išlieka.Faktiškai simuliatorius pasirodo pranešimas sakydamas, kad tai bus nustatyta, kad ji būtų "analoginiai", kad galėtumėte tęsti.

Bigboss rašė:

Jei naudojate 5,033, keisti aplinką, kurioje Netlisting mode = "analoginiai"Nebuvo, kaip šią klaidą, kai rašote Analog be ", imitatorius buvo sustabdyti be išvados modelis parameters.Check tai pirmasis ..

Ne jokiu būdu!Pls Kontaktai Cadence Technologijos sirgaliaus!

Prašome patikrinti, taip pat "skirsnis" parametrą, jei turite pasakyti, kurį modeliavimo proceso kampe norite naudoti ..Pavyzdžiui, FF (greitai greitai) ..

Galite rasti procesas kampe vardas Jūsų failo pavyzdį ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back