[Cadence] Nuo MMSIM įrankiai

P

Pazuzu

Guest
Hi This tikriausiai yra labai noobish klausimas, bet aš turiu rimtų problemų su šiuo. Noriu imituoti užsakymą tranzistorius (pasirinktines reiškia, kad noriu nurodyti visi esminiai ir visų neesminių parametrų pats) ir įdiegta (ar veikiau IT vaikinas ji) MMSIM72 modulis kartu su keletu kitų IC paketas moduliai "Red Hat Linux" kompiuteryje. (Tikiuosi, kad jis yra įdiegtas teisingai, bet aš negaliu tai įrodyti). Prieš tai nėra Cadence programinė įranga buvo įdiegta kompiuteryje. Atsižvelgdama labai mažai patirties su Linux, ir netgi ne tokios sudėtingos programinės aš dont know kaip pradėti atitinkamas priemones. Vienintelis dalykas, kuris prasideda su GUI KQViewer (aš tik turėjo nustatyti licencijavimo klausimais). Bandymas pradėti tokius dalykus kaip "vaiduoklis" baigiasi kartu su klaidų ataskaitų. Aš net nežinau, kaip tai turėtų dirbti. Taigi, jei turite išsamų pamoka, kaip dirbti su kadencijų / mmsim tt, tada atlikite nedvejodama įdėti nuorodą. Jokių kitų pastabų, sako man, kaip pradėti, kad įrankiai yra taip pat labai sveikintinas, žinoma. Gal tada pabandykite ir klaidos veda į kažką ...

Pirmiausia, skaityti DOC: žr. installation_dir / doc / install / installTOC.html jums reikia norint pradėti "virtuozas" arba "icfb", tada sukurti schematiškai, ir tada aktyvuoti Analoginė dizaino aplinka imituoti tai ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back