Cadence Mobilaus Dizainas Susipažinkite Klaida

R

rabit

Guest
Aš taip Cadence Mobilaus Dizainas Tutorial už maketą, ritmas versija ic5141. Aš dirbu gerai pamoka, kol į Skirsnis 4 (~ / doc/celltut/chap4.html), kad veikia LVS su ekstrahuojamas išdėstymo ir schema. I can't get LVS ataskaitą, kaip pamoka sąrašą, LVS yra neigiami ir rasti šiuos pranešimus "si.log": Pradžia netlist: 22 Bal 00:07:56 2007 rodinio pavadinimą sąraše = ("auLvs" išgauti "Schema") stotelės pavadinimo sąraše = ("auLvs") bibliotekos pavadinimas = "pamoka" ląstelių pavadinimas = "mux2" vaizdas pavadinimas = "išgauti" globals lib = "pagrindinio" Running Atlikėjas Plokščias Netlisting ... * DĖMESIO * negaliojančių ląstelių vaizdas - 0 (nežinoma) * DĖMESIO * negaliojančių ląstelių vaizdas - 0 (nežinoma) pasaulio klaida: Nepavyksta rasti pereiti meistras langelį į cellView 13 instancijoje (mux2 ekstrahuoti) nuo viewlist "auLvs išgauti schema" į biblioteka "pamoka". * DĖMESIO * negaliojančių ląstelių vaizdas - 0 (nežinoma) * DĖMESIO * negaliojančių ląstelių vaizdas - 0 (nežinoma) * DĖMESIO * negaliojančių ląstelių vaizdas - 0 (nežinoma) pasaulio klaida: ........... ............ Aš nežinau, kodėl! Ar galite man padėti? Dėkojame, [size = 2] [color = # 999999] Pridėta po 50 minučių: [/color] [/size] Aš turėjau išspręsti jį, ačiū.

galite parodyti mums, kaip jums pavyko išspręsti tai? į sveikatą

Jei pažvelgti į eilutę "stotelės pavadinimo sąraše" pamatysite ten yra tik auLVS išgauti ir schema. Manau, jūs turite savo dizainą simbolis - pridėti "simbolis" į sąrašą.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back