Cadence lemtingą klaidą: MN7. mosinsub: "Dabei neįprastas vertė 130 Pa / m

M

macg84

Guest
Sveiki išvis,, Kai aš paleisti mano DC modeliavimas yra šios klaidos: Pranešimas nuo vaiduoklis "modn:" MN7 ", hierarchija glostantis metu. MN7. mosinsub: "Dabei neįprastas vertė 130 PA / m MN1.min ....... Šie filialai standžių šakų kilpa (šortai) wher Kaip ištrinti šią klaidą? Ačiū

[Quote = macg84] filialų forma kilpa standžių šakų (šortai) wher Ačiū [/citata] Galbūt lygiagrečiai 2 visiško atsparumo šaltiniai: stimulas ir (VDC) šaltinis?

Hi macg84, kaip ir išsprendė šią problemą? BCZ i taip pat laipsniškai šią problemą. hierarchijos globle šaltinių įvesties im naudojant VDC tarp VDD ir žemės. ir suteikė vertę VDC = 5 Volt. ir paskata langas i vėl givine įtampos šaltinio vertė 5 voltų. Ar tai teisinga ar ne? ką reiškia "Galbūt lygiagrečiai 2 visiško atsparumo šaltiniai:? paskatų ir (VDC) Šaltinis" Im not gauti šią. PLZ PLZ atsakyti kuo greičiau. ačiū jums.

Sveiki, Jūsų procedūros man atrodo teisinga, kad išspręsti mano problema, turiu atsietos du filialai mano grandinės, bet nuoširdžiai aš ne aiškiai suprasti, kodėl aš davė, kad klaida. Būkite atsargūs su circuit.I GND padėtų jums, bet aš nežinau, ... atsiprašau

būtent tai, ką turite: 2 įtampos šaltinių (tiek su išėjimo varža nuo 0 omų) lygiagrečiai. Tai neleidžiama. (Kodėl Kadangi jau minimalus potencialų skirtumas? Pasakyti 5,0000001 5,0000000 V - būtų pagaminti srovė begalinės vertės skirtumas). Tiesiog pašalinti arba VDC šaltinis ar stimulas! Cheers, erikl

Sveiki draugai, aš turiu tai, kai mes pasirinkti VDC šaltinis apibrėžti vertė taip pat, todėl pasaulio šaltinio variantą mes neturėtų nuolatinės srovės šaltinio vertė. jei mes vertę čia, tada tai rodo mirtina. klaida

Aš turėjau 2 įtampos šaltinių (tiek su išėjimo varža nuo 0 omų), tuo pačiu metu. Tai neleidžiama. Todėl turėjau juos atskirti

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back