Cadence IC610 aplinka nustatymas

I

iamlearning

Guest
Hi! Bandau įdiegti Cadence IC610 Mokslo 5 Linux. Aš įdiegta sėkmingai Installscape ir taip pat įdiegta atviros prieigos, taip pat sukonfigūruoti po įdiegimo. Pirmos dvi eilutės mano licencijos failą: server SERVER.VLSI-LAB bet 27.000 DAEMON cdslmd / home / VLSI / Cadence / tools / bin / cdslmd Dabar aš bandau sukurti aplinką. Norėdami tai padaryti, aš nukopijuoti cdsinit ir cshrc failus į savo namų katalogą, pridedant šias eilutes į cshrc failą:... eksporto CDS_ROOT = / home / VLSI / Cadence eksporto CDS_INSTALL_PATH = $ CDS_ROOT / Įrankiai / dfII / eksporto CDS_LIC_FILE = 27000@SERVER.VLSI-LAB eksporto LM_LICENSE_FILE = $ CDS_ROOT / share / licencijos / license.dat export PATH = $ PATH: $ CDS_ROOT / tools / bin: $ CDS_INSTALL_PATH / bin: $ CDS_ROOT / įrankiai / šmėkla / bin eksporto lang = C eksporto CDS_Netlisting_Mode = Analog slapyvardį lmli = '/ home / VLSI / Cadence / tools / bin / lmgrd-c / home / VLSI / Cadence / share / licencijos / license.dat " Bet problema yra mano terminalo langą identifikuoja "eksporto" nežinoma komandos, nes aš naudoju C kriauklės. Ar kas nors prašome pasiūlyti man, kokias komandas galiu naudoti vietoj jų? Aš supainioti apie tai, kur naudokite setenv , kai set path ir ar man reikia keisti, slapyvardį lmli . Kiekvienas maloniai įdėti šiek tiek šviesos paaiškinti klausimą. Ačiū ...

[Quote = iamlearning] ... Esu naudojant C-apvalkalo. Ar kas nors prašome pasiūlyti man, kokias komandas galiu naudoti vietoj jų? Aš supainioti apie tai, kur naudotis setenv , nustatyti kelias ir ar man reikia keisti, slapyvardį lmli [/citata] Galima arba Pakeisti Bourne apvalkalo (/ bin / bash), kuris supranta šias komandas, arba - csh [sąrašas] [*] kaitos eksporto - setenv ir nuimkite = (lygus) ženklas [*] Kelias, naudokite eksporto ir pašalinti = (lygus) ženklas [*] alias [/ b , tiesiog pašalinti = (lygus) ženklas [/list] HTH! erikl

Ačiū už atsakymą, Erikl. Tiesą sakant, radau kai kurių patyrusių žmonių, kurie leidžia daryti prielaidą, naudoti csh, o ne Bin / bash. Taigi, man buvo šiek tiek nenori eiti BSH. Tačiau, aš mano cshrc failą, paliekant mano license.dat nepaliesti prideda tokias eilutes: setenv CDS_ROOT / home / VLSI / Cadence setenv CDS_INSTALL_PATH $ CDS_ROOT / Įrankiai / dfII / setenv CDS_LIC_FILE 27000 (at) SERVER.VLSI Lab setenv LM_LICENSE_FILE $ CDS_ROOT / share / licencijos / license.dat set path $ PATH: $ CDS_ROOT / tools / bin: $ CDS_INSTALL_PATH / bin: $ CDS_ROOT / tools / šmėkla / bin setenv LANG C setenv CDS_Netlisting_Mode Analoginis slapyvardį lmli "/ home / VLSI / Cadence / tools / bin / lmgrd-c / home / VLSI / Cadence / share / licencijos / license.dat " aš išreikšti savo patirtį, kai ji yra atnaujinama. Thanks a lot ...

[Quote = iamlearning] mano cshrc failus kintamųjų ir nubėgo švarus ...[/quote] Ačiū už ataskaitų atgal!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back