Cadence IC 5.0 Linux RH 9.0

V

vg76

Guest
Aš ką tik gavo Cadence spaudai ("2003"). Norėčiau įdiegti IC 5.0.32 pakete dėl RedHat Linux 9.0 platforma. Ar tai įmanoma? Aš ne ją įdiegti. Turiu tokia klaida: dervos: Tai neatrodo kaip deguto archyvas dervos: Pralaidos į kitą antraštę dervos: Archyve yra pasenusios bazė-64 antraštes dervos: Klaida išeiti atidėtas iš ankstesnių klaidų / home / vg / c / install / bin. lnx86/softload: 1412 eilutė: Nepavyko išgauti informaciją iš FS.0 CD # 1. Nepavyko gauti platformos arba išleisti informacija: command not found Ar galite man padėti? Nuoširdžiausi linkėjimai. Vito

Jūs galite rasti keletą naudingų informacijos iš šios diskusijos temą. http://www.elektroda.pl/eboard/viewtopic.php?t=48305&highlight = RH9 yra per daug nauja, dar turi daug problemų su EGA. Kai kurie iš prieštaringų bibliotekos, kad gali būti sprendžiama diegiant atgal bibliotekos versija. Tačiau kai kurie yra daugiau nei tai. Jeigu jūs neturite problemų su vyresnio amžiaus RH pvz., 8, 7.3, 7.2, ... IC5 gali dirbti labai gerai apie juos.

Tuo rh9.0 kai, pavyzdžiui, gunzip laida del galite rasti prieš pranešimus apie informaciją.

Taip!! Jūs galite įdiegti RedHat 9,0, bet jūs turite įdiegti RedHat 7,3, kol jie yra, nes biblioteka klausimas

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back