Cadence failą įvesties formatas

A

Audette

Guest
Sveiki, Noriu etalonas vieta ir būdas Cadence SOC susidurti įrankiai, kaip dalį savo studijų, bet visus standartus I've got yra LEF / DEF formatu. Esu naujas Cadence įrankiai taip pat. Žinau, kad Cadence įrankiai reikia skaityti verilog failą kaip jis įpratęs skaityti DEF. Aš sugebėjo paversti DEF į verilog netlist formatą, tačiau man buvo pranešta, kad jį reikia įtraukti duomenis iš LEF taip pat. Aš šiek tiek supainioti dabar, ką duomenis turiu išrašą iš LEF failą į verilog failą. Ar kas nors Pls help. PS> Jei turite Pavyzdžiui dizainas LEF / DEF ir konvertuoti verilog failą, jis bus much appreciated.

Sveiki!! Jūs turite pabandyti importuojančios DEF į i_c_f_b ir po to eksportuoti verilog forma. Jūs negalite dirbti su susidurti be verilog failą.

Pone, aš negaliu gauti idėja. ar lentynoje formiato vertę (LEF / DEF) yra pripažinti pagal ritmas. naudojant šį bemchmark mes galime eksportuoti į Cadence ir konvertuoti į nei schematiškai arba verilog kodą. prašome paaiškinti šių. thankingyou ....

LEF yra "PIN", pavyzdžiui, metalo sluoksnio ir vietovės informaciją. DEF tiesiog atstovauja kaiščių atžvilgiu dėl tų LEFs. Taigi extaction su DEF ir LEF gali gauti ryšys informaion visų "juodosios dėžės" (LEF). Šis ryšio informaciją pagaliau išėjimo į verilog netlist forma.
Sveiki, noriu etalonas vieta ir būdas Cadence SOC susidurti įrankiai, kaip dalį savo studijų, bet visus standartus I've got yra LEF / DEF formatu. Esu naujas Cadence įrankiai taip pat. Žinau, kad Cadence įrankiai reikia skaityti verilog failą kaip jis įpratęs skaityti DEF. Aš sugebėjo paversti DEF į verilog netlist formatą, tačiau man buvo pranešta, kad jį reikia įtraukti duomenis iš LEF taip pat. Aš šiek tiek supainioti dabar, ką duomenis turiu išrašą iš LEF failą į verilog failą. Ar kas nors Pls help. PS> Jei turite Pavyzdžiui dizainas LEF / DEF ir konvertuoti verilog failą, jis bus much appreciated.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back