K
kostbill
Guest
Labas.
I am very new in DSP pasaulyje, turiu C6713DSK ir pabandykite išmokti žaisti su juo, aš nenoriu skaityti iki Rulph Chassaing knyga, noriu žaisti su GPIO pirma, McBSP, McASP ir eiti like that.
Aš ką tik pradėjo žaisti su GPIO bet yra problema.Aš negaliu padaryti jį dirbti.Aš skaityti vadovą ir jis eina, kaip kad aš noriu LED mirksėjimo, aš noriu, kad visi GPIOs eiti ir išjungti.Tai mano kodas.
# include <dsk6713.h>
# define GPIO_ENABLE_ADDRESS 0x01B00000
# define GPIO_DIRECTION_ADDRESS 0x01B00004
# define GPIO_VALUE_ADDRESS 0x01B00008
void main (void)
(
int * GPIO_ENABLE_REGISTER * GPIO_DIRECTION_REGISTER * GPIO_VALUE_REGISTER;
GPIO_ENABLE_REGISTER = (int *) GPIO_ENABLE_ADDRESS;
GPIO_DIRECTION_REGISTER = (int *) GPIO_DIRECTION_ADDRESS;
GPIO_VALUE_REGISTER = (int *) GPIO_VALUE_ADDRESS;
* GPIO_ENABLE_REGISTER = 255;
* GPIO_DIRECTION_REGISTER = 255;
DSK6713_init ();
while (1)
(
* GPIO_VALUE_REGISTER = 255;
DSK6713_waitusec (500000);
* GPIO_VALUE_REGISTER = 0;
)
)
Tik GPIO 2 pin dirba, kodėl kiti smeigtukai yra ne daryti tai, ką jie turėtų daryti?Be to, šis kaištis yra susijusi su CLKOUT2.Kai aš vadinu init_pll funkcija arba reset_pll funkcija, ir Pin 2 pakeitimų vėlinimo išėjimo.Aš noriu, kad ji būtų, ir aš noriu naudoti savo delsimo, tačiau aš nežinau, kaip tai padaryti, aš taip pat turiu šiek tiek VLIW architektūra klausimus, bet aš juos paskelbti vėliau.
Labai dėkojame ir atsiprašome už savo blogą anglų kalba.
I am very new in DSP pasaulyje, turiu C6713DSK ir pabandykite išmokti žaisti su juo, aš nenoriu skaityti iki Rulph Chassaing knyga, noriu žaisti su GPIO pirma, McBSP, McASP ir eiti like that.
Aš ką tik pradėjo žaisti su GPIO bet yra problema.Aš negaliu padaryti jį dirbti.Aš skaityti vadovą ir jis eina, kaip kad aš noriu LED mirksėjimo, aš noriu, kad visi GPIOs eiti ir išjungti.Tai mano kodas.
# include <dsk6713.h>
# define GPIO_ENABLE_ADDRESS 0x01B00000
# define GPIO_DIRECTION_ADDRESS 0x01B00004
# define GPIO_VALUE_ADDRESS 0x01B00008
void main (void)
(
int * GPIO_ENABLE_REGISTER * GPIO_DIRECTION_REGISTER * GPIO_VALUE_REGISTER;
GPIO_ENABLE_REGISTER = (int *) GPIO_ENABLE_ADDRESS;
GPIO_DIRECTION_REGISTER = (int *) GPIO_DIRECTION_ADDRESS;
GPIO_VALUE_REGISTER = (int *) GPIO_VALUE_ADDRESS;
* GPIO_ENABLE_REGISTER = 255;
* GPIO_DIRECTION_REGISTER = 255;
DSK6713_init ();
while (1)
(
* GPIO_VALUE_REGISTER = 255;
* GPIO_VALUE_REGISTER = 0;
)
)
Tik GPIO 2 pin dirba, kodėl kiti smeigtukai yra ne daryti tai, ką jie turėtų daryti?Be to, šis kaištis yra susijusi su CLKOUT2.Kai aš vadinu init_pll funkcija arba reset_pll funkcija, ir Pin 2 pakeitimų vėlinimo išėjimo.Aš noriu, kad ji būtų, ir aš noriu naudoti savo delsimo, tačiau aš nežinau, kaip tai padaryti, aš taip pat turiu šiek tiek VLIW architektūra klausimus, bet aš juos paskelbti vėliau.
Labai dėkojame ir atsiprašome už savo blogą anglų kalba.