C6713DSK ir GPIO ...

K

kostbill

Guest
Labas.

I am very new in DSP pasaulyje, turiu C6713DSK ir pabandykite išmokti žaisti su juo, aš nenoriu skaityti iki Rulph Chassaing knyga, noriu žaisti su GPIO pirma, McBSP, McASP ir eiti like that.

Aš ką tik pradėjo žaisti su GPIO bet yra problema.Aš negaliu padaryti jį dirbti.Aš skaityti vadovą ir jis eina, kaip kad aš noriu LED mirksėjimo, aš noriu, kad visi GPIOs eiti ir išjungti.Tai mano kodas.

# include <dsk6713.h>

# define GPIO_ENABLE_ADDRESS 0x01B00000
# define GPIO_DIRECTION_ADDRESS 0x01B00004
# define GPIO_VALUE_ADDRESS 0x01B00008

void main (void)
(
int * GPIO_ENABLE_REGISTER * GPIO_DIRECTION_REGISTER * GPIO_VALUE_REGISTER;

GPIO_ENABLE_REGISTER = (int *) GPIO_ENABLE_ADDRESS;
GPIO_DIRECTION_REGISTER = (int *) GPIO_DIRECTION_ADDRESS;
GPIO_VALUE_REGISTER = (int *) GPIO_VALUE_ADDRESS;

* GPIO_ENABLE_REGISTER = 255;
* GPIO_DIRECTION_REGISTER = 255;

DSK6713_init ();
while (1)
(
* GPIO_VALUE_REGISTER = 255;
DSK6713_waitusec (500000);
* GPIO_VALUE_REGISTER = 0;
DSK6713_waitusec (500000);
)
)

Tik GPIO 2 pin dirba, kodėl kiti smeigtukai yra ne daryti tai, ką jie turėtų daryti?Be to, šis kaištis yra susijusi su CLKOUT2.Kai aš vadinu init_pll funkcija arba reset_pll funkcija, ir Pin 2 pakeitimų vėlinimo išėjimo.Aš noriu, kad ji būtų, ir aš noriu naudoti savo delsimo, tačiau aš nežinau, kaip tai padaryti, aš taip pat turiu šiek tiek VLIW architektūra klausimus, bet aš juos paskelbti vėliau.

Labai dėkojame ir atsiprašome už savo blogą anglų kalba.

Galite lapas 6.713.GPIO Pins multipleksines su HPI, naudojama
už Comunication prie kompiuterio ir su išorės nutraukti kaiščių.
Apie HPI funkcija yra pasirinktas PIN HPI_EN, todėl ji negali būti pakeista programinės įrangos.
Jums galbūt galėtų naudotis GPIO4-7, kurie multipleksines su EXT_INT.

Linkėjimai

Labas.

Ačiū, aš ieškoti tai pirmas dalykas ryte.Kas yra naudoti funkcijas, kurios API suteikia man skirtumas?Be šių funkcijų, HPI yra neįgalūs?

Ačiū.

Kai kurie komentarai po trumpos peržiūros:

1.Naudokite "laki", siekiant išvengti kompiliatorių pašalinti šį kintamąjį per optimizavimas

pavyzdžiui
* (lakiųjų unsigned int *) GPIO_VALUE_REGISTER = 255;

2.Naudokite "DSK6713_init ();" pirmasis
Po to galite padaryti savo reikalus, ty, uostų pritaikymas.

Į kodą jums uostų pritaikymo pirma.Bet jūs nežinote, ką "DSK6713_init" daro!Tikriausiai jis redirects GPIO prie įėjimo.

Labas.

Aš padariau tai, HPI, turi būti išjungta pirmą kartą po vienuolikos GPIO Pins į darbą (aš buvau matuoti kai kurios iš šių kaiščių tik vienuolika, ir manoma, kad GPIO nėra darbo), ką aš padariau tai nugriauta iki GND HD 14 (HPI įjungta) nuo DSK platforma, todėl HPI buvo išjungta, ir aš dabar kontrolės rezultatus, I pradės tyrimą nutraukti sistemos šiandien ir atrodo gana sudėtingi.

Ačiū už jūsų atsakymus.

PS Kiek manote, kad bus man sužinoti šio procesoriaus?Ne programavimo optimazation dalis, bet aparatūros dalį, periferinė įranga.

Ei

Aš esu šiek tiek supainioti, kur rasti per GPIO priimančių periphral sąsaja Extrenal periphrel sąsajos arba į EMIF darau projektą balsu valdomos automobilio reikia keturių bitų per vairo pavaros ir variklio, gali u please help me too Peršokti pradėti savo projektą pasakyti PIN numerį aš apie HPI, EX Periphrel arba EMIF If u turite internete Tutorial nuorodą PLZ priekį

Sorry for my anglų

Labas,
Kaip aš galiu išjungti hpi?
aš naudoju programą į šio puslapio viršuje, bet tik kai kuriose išorės LC Pins darbas
noriu naudotis visomis GPIO (GPx) Smeigtukai.
Ką man daryti?
regrads
Omid

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back