C Interviu Klausimai

P

popat_panjaru

Guest
Labas visiems Turiu tiek daug abejonių ne interviu metu ... plz man atsiųsti sprendimai 1) Koks yra skirtumas tarp C ir C skirtumas + +? 2) Kas yra Objektinis programavimo kalba? 3) Kas yra abstrakcija ir hermetizuoti? 4) Paaiškinkite, raktažodžius: valstybinių, privačių, saugomų. 5) Kokios yra daugiapakopis ir kelis paveldėjimą? 6) Kokia yra subjektas-ryšių diagramas reikšmė? 7) Kas yra normalizavimo? 8) Kokia laiko sudėtingumas yra geriau-O (n ²) arba O (n lg n) ir kodėl? 9) Kokios yra skirtingos rūšiavimo algoritmai? 10) Kas yra sriegimo? Kas yra atsižvelgdamas sriegis reikia? PLZ nariai padeda man Popatlal Panjarawala

1) c ir ne Objektinis 2) programavimo, kurioje programuotojai apibrėžti ne tik duomenų tipas Duomenų struktūros tipą, tačiau taip pat rūšių operacijas (funkcijas), kurios gali būti taikomos duomenų struktūra. Tokiu būdu duomenų struktūra tampa objektu, kuris apima tiek duomenis ir funkcijas. Be to, programuotojai gali kurti ryšius tarp vieno objekto ir kitą. Pavyzdžiui, objektai gali paveldėti savybes iš kitų objektų. 3) imti slepiasi detalės ir sandarinimo daro kažką privatus. 4) valstybės metodų arba duomenų tipai yra tie, kurie gali būti prieinami per toje pačioje pakuotėje neturi reikšmės, jei jie bus pasiekti iš išorės class.private cant būti atvertas už klasę. 5) daugiapakopio paveldėjimo reiškia, kad patronuojanti klasė turi vaikų tada, kad vaikas taip pat turi vaikas ir tt ...... o keletą paveldėjimo būdu vieną vaiką su dviem arba daugiau patronuojančių klases. 9) atrankos rūšiuoti, įterpimas rūšiuoti, krūvos rūšiuoti, sujungti rūšiuoti, greitai rūšiuoti, burbulas, rūšiuoti, radix, rūšiuoti, bin rūšiuoti, kriauklių, rūšiuoti, skaičiavimo rūšiuoti ...

Buvo ta, kad tikrai C interviu? Nė vienas iš šių klausimų yra susiję su C kalba. C klausimai paprastai yra apie rodykles, structs, įveskite liejimas, sandėliavimo klasės, nepastovi, sekos taškų, ir stuff like that.

Šios klausimas nėra iš C, iš esmės klausimai buvo iš Objektinis programavimas sąvoka, kaip ir Java, C + +. Nuo "Google" u "ll gauti atsakymus į šiuos klausimus. Tai yra labai pagrindinius klausimus. Tie, kurie žino šiek tiek Objektinis programavimas turėtų duoti atsakymus lengvai.

Panjaru .. UR klausia labai paprastus klausimus .. ir jos nėra susijusios su C ... NE kūno paprašyti šių C interviu klausimus ... Jei u nori išmokti C + + .. tiesiog eiti ir sužinojo po to ir gali į jį atsakyti lengviau. neklausiant kas nors ... k visi geriausi. PLZ išeiti Susijusios intersted Klausimai .... k SRINU

Mano nuomone. Aš net ne nerimauti ieško C + +, tai negraži bodged iki spagečiai netvarka kalba, C švarumo išniekinimas. Spinduliuojamieji atminties klaida kompiliatorių, bus nieko, bet blogas atmintį metų laiko pora, pasiklysti kai kurių masochist unix programuotojas beproti failus, tarškina jo spiralinius, rašyti vieną kartą, niekada nesupras vėl kodą. "Sužinokite C + + per 21 dienų", duh! don't you reiškia 21 metų? Aš turiu galvoje šių dalinių šabloną specializacijų ir savo veiklos funkcionalumą per nepilnas momentinė pareikšti ašara į akis, oi tie švaistomi metų. Dabar C #, thats kelias, šiuolaikinio tipo saugus kalbą su šiukšlių surinkimo Thats nekilnojamojo produktyvus malonu kodas. C dėl steroidų. Visual Studio ", sumaišoma ir max, nerūpi, ką kalba naudoti, tiek perl, tiek rubinas, pagrindinių brūkšnys, C #, CLR taisykles daug! CLR yra OS nepriklausomas, neturi būti "Windows".

Sveiki, aš pasirodo, kad narys paprašė to paties klausimo šiame forume prieš kelis mėnesius. Pls naudoti paieškos laukelį rasti šią su komentarais klausimai

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back