Bus reikalinga išorinė įtampa GPS vienetas po sąsajos?

A

asic1984

Guest
hi, kas turi sąsajų su gps excperience, turiu eTrex Garmin vienetas man reikia teikti išorinę įtampą GPS vienetas, žinant, kad jis jau turite "Nokia" aprobuotas baterijas,, kad būtų galima naudoti RS232 (padaryti RS232 poreikius išorinį maitinimą nei yra GPS baterijomis) ačiū už pagalba

Jei norite naudoti GPS trumpą laiką, baterijos būti pakankama, tačiau, jei norite naudoti ją ilgą laiką, tada geresnis variantas yra naudoti išorinį maitinimo šaltinį. Kiek "RS-232" sąsaja, reikia žinoti, kad dauguma GPS įranga (įskaitant Garmin) veikia tik 0-5V, kas iš tiesų neturi nieko daryti su "true" RS-232 lygių. Bet kadangi vidaus prašymams šis lygis 0-5V, tai yra, buvo lengviau kurti, labiausiai šiuolaikinio kompiuterio, nešiojamieji kompiuteriai, ir tt skaityti šiuos prietaisus .. Ir dėl šios priežasties (nėra tinkamai RS-232 vairuotojas) Jums nereikia išorinių galią .. Pagarbiai, IanP

Labas ačiū per daug IanP u yra reali parama išgirsti aš nusipirkau kabelį Prijunkite GPS prie kompiuterio ... kai i matuoti perduodančiosios signalo išvestį į kompiuterį aš ją radau asortimentą tarp -4,5 ir 1,5 įtampos ... neigiamas yra ok ... bet teigiamas diapazonas yra mažas, ką aš manau, yra tai, kad normalus, taip pat man reikia žinoti, kodėl yra kaištis iš GPS prie kabelio, elektros energijos ... tai Įvesties arba išvesties dėka per daug pagalbos

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back