Bridunity galios faktorius lygintuvas

T

taring77

Guest
Hi all, kas yra bendra formulė rasti L1 ir C2 vertę po visą bangų tiltas lygintuvas gauti sklandų išėjimo srovės įtampa.
bridge.jpg~~HEAD=NNS
Ačiū visiems taring77

Kas jums reikia yra čia išsamiai. , ENJOY [url = http://www.tpub.com/neets/book7/27f.htm] LC filtras [/url]

hi there ačiū, bet aš taip pat reikėtų formulę, kaip aš galiu gauti teisingas reikšmes induktoriaus ir kondensatorius

Formulė yra parašyta aukščiau esančią nuorodą. Tai paprasta apskaičiuoti. Skaityti šią medžiagą

[Quote = Khabree] Formulė parašyta aukščiau esančią nuorodą. Tai paprasta apskaičiuoti. Skaityti, kad medžiaga, [/quote] kur yra nuoroda mano draugas ..?? : Roll:

taring77, Visos bangų lygintuvas su indukcinės įvesties filtrą, jums pirmiausia turi apskaičiuoti induktyvumas vertę, kad bus užtikrinti nepertraukiamą srovę į lygintuvų. Srovė, kuri užtikrina nenutrūkstamą laidumo vertė yra vadinamas kritiniu srovės. L reikalaujama užtikrinti nuolatinį diodo srovę minimali vertė apskaičiuojama pagal formulę:. Lmin = KRl / F, K = 0,060 visiškai bangų vieno etapo grandinių LR apkrovos varža. FS yra šaltinio dažnis, Hz Lmin yra minimalus induktyvumas, Henries. . Kai Lmin, tada jūs galite apskaičiuoti pulsacijos koeficientas "R", apibrėžto kaip Er / EDC, kur Er RMS pulsacijos įtampa, C vertę, EDC DC išėjimo įtampa. Galite nustatyti C vertę sprendžiant šią lygtį C: r = sqrt (2) [LC X 10E6] / (4pif), čia Pi = 3,14159 ... . Ši informacija galima rasti "informaciniais duomenimis, inžinierių", paskelbtas Howard W Sams & Co Bet koks padorus universiteto biblioteka turės kopiją. Mano kopija - tai senas, (5-asis leidimas). Lygtys rasti skyriuje "Design Induktyvumo sąnaudų filtrai". . Pagarbiai, Kral

taring77, Yra 2 įdomius reiškinius, kurie atsiranda, kai pasiekiama kritinė srovė:. 1. Reglamentas dramatiškai pagerina 2. , Pulsacijos įtampa tampa nepriklausoma srovę, o ne į kondensatorių įvesties atveju, sčia, jaučiamas įtampos didinimas kaip srovės padidėjimo. Pagarbiai, Kral

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back