Breakdown Voltage vs įtampa

C

Cluny

Guest
Hello everyone,

Man reikia kai su mano (pirmoji pagalba) galios stiprintuvo.bipolartransistor I'm using for yra klasifikacija įtampos Vceo = 2.2V ir savo vadovui sakiau, kad turiu naudoti 3.3V įtampa.Taigi, mano klausimas yra ...tai tikrai įmanoma naudoti šią konfigūraciją?Aš tai jums gal taip pat mano, kad ten bus voltageswing iki 6.6V (Theorie).

Be to aš keletą paprastų DC analizę ir gavo transfercharacteristic IC (VBE), kad atrodo ne kaip ~ I = exp (VBE).Be treshold regiono (~ 0.8V) yra nepageidautinas neigiamas currentpeak.

Tikiuosi, kad kas nors gali padėti man su kai patarimų.

I'm sorry about confussion.Power Amplifier reiškia tik tai, kad aš naudoju paprastą, bendrą išmetamų topologijos kūrimo galios stiprintuvo.- Mano problema atrodo, kad aš negaliu dirbti su šių skirtingų skilimo įtampa.Vceo = 2.2VVcbo = 7.7V (panaši į Vces?)VEBO = 3.0VIš tikrųjų aš suprantu, kad Absolut surinkėjas-spinduolis skilimo įtampa priklauso nuo veiksmingo pasipriešinimo matyti bazė.Pavyzdžiui: Jeigu aš šiuo metu šaltinis Poslinkis bazės Vceo atrodo reali vertė surinkėjas-kolektorius suskirstymas, nes dabartinis šaltinį didelės išėjimo tariamoji varža (pagrindas pradėti circuited).
Tad gal turėtų būti mažas atsparumas matyti bazė gauti aukštojo CE skilimo įtampa (~ Vcbo), nes turiu įtampos tiekimo VCC = 3.3V (VCEbias = 3.3V, VCEmax ~ = 5.8V).

Taigi mano išvada yra ta, kad galima naudoti tranzistorius (priklausomai nuo šališkumo grandinė), bet nesu visiškai tikras.

Cluny

Cascode?

2V BVceo yra pasmerkti wimpy.Turi būti aukštos ZOOT sige arba
sump'n.

Gal tiesiog norite, kad bazė Impedance
yra pakankamai mažas, ir stumkite jį link BVces.Tačiau tai
tikriausiai ne patikimumo reitingus, ir jeigu turite duomenų
išvykti, geriausiai užtikrinti, kad jis apima aukštos temperatūros (blogesnis) ir
procesas nuokrypiu.We used gerbti BVceo kaip
"ne jaudina" ribos ir labai retai bando stumti ji, nors
aukštos Rel verslą.Jei jis tiesiog gotta tęsis iki Lab klasė
grįžta, tada gal tiesiog eiti į jį.

Bet manau, kad turėtumėte pažvelgti cascode topologijos.Tik
realios ar jūsų Zbase yra labai mažai viršuje
prietaisas, nes jis bus veikti beveik indukcinė jei ne.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back