braižymo MATLAB, kodėl tai daryti?

A

andrew257

Guest
Hi All,

Man sunku suprasti, kodėl mano sklypus MATLAB ieško, kaip jie atrodo.

Pavyzdžiui, aš esu braižymo 3 sinusinės bangos su 3 skirtingus dažnius ir amplitudes.
Aš tada ėmimo 3 bangas tam tikru dažniu ir tam tikro mėginių skaičiaus.

Tada aš sklypas 3 bangos vs bandinio numeris.Tai puikiai veikia ir viskas yra matoma ir aiški.

Tačiau kai aš atvyksiu į sklypą 3 bangos prieš laiką, o ne imties bangos tapo iškreiptas ir trikampio patinka.Ar dėl šios priežasties?Aš prielaidą, jei mėginio metu buvo vienodi pačiu laiko momentu (pvz., po 200 tai prilygsta 1 sekundę, todėl rodomi sklypas po 200 arba 1 sekundę atrodys lygiai toks pats??

Aš čia kažko trūksta?

Ačiū

Andy

Kodas aš naudoju yra toks

FS = 1e3; f = [100, 200, 400], n = 0:1000;
= [1,2,3,];
s = sin (f / fs * n * 2 * pi);
sklypo plotas (n, s)

arba kartą apimti
T = N / FS
plot (t, s)

labas

2 sklypai turite jūsų kodas turėtų atrodyti pat neatsižvelgiant į X ašį, jūs galite išspręsti jūsų problemą rodmens FS vertė

Jei manote, kad ši informacija yra naudinga, spauskite "padėjo" statistikos

Sal

Hi Sal,

Ačiū už atsakymus, gal galite paaiškinti, kodėl jie yra skirtingi, kai grafikas againt x ašį?

Jie yra tiek pat laiko momentu mano galvoje taip turi atrodyti tą patį?Jūs esate teisinga, jei aš daugiau Fs bangos tai atrodo taip pat, bet i dont suprasti kodėl.

Ačiū

Andy

Hi Andrew,

Pirmojo sklypas ir brėžiamas "n" vs "s", kur "n" yra 0:1000, ir už kiekvieną "n" ir kas kas
"N" => "s" reiškia ir turi 1.000 "s" reikšmių ir 1000 "N" vertybes.

Taigi čia ur naudojant daugiau pavyzdžių.

Antruoju atveju ir brėžiamas "T" prieš "s", bet ur-ai apskaičiuoti naudojant "n", ir t yra skirtingas nuo 1e-3 iki 1 tik tai tik du pavyzdžiai yra ( 'S' T = 0 ir T = 1)

Čia ir yra 1.000 "s" vertybes, bet tik du "T" vertybes tinka "s", ty 0 ir 1.

Manau, kad UR abejonių aišku, iki to laiko.

Jei yra neteisingai pataisyti mane.

Linkėjimai,
Goud

Hi again

Priežastis, kodėl Jūs galite pamatyti sinusinės bangos, aiškiai, kai prieaugis FS dėl "ėmimo teorema", anot jos, reikia tik dvigubai sinusinės dažnį, bet jei šis sklypas sine su 2 balai už bangos, kad jūs įpratęs rodyti sine.unless jums taškinių mėginių vieno impulso skaičiaus, ir tai, ką jūs darote, kai prieaugis FS.

jei jums sunku suprasti, aš rekomenduoju perskaityti ėmimo teorema, kurie gali būti daug knygų ir svetainių internete.

Sal

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back