Bosinė gitara vidaus PREAMP schematiškai padėti

S

Skywalker83

Guest
Gerai, kad Ive, kurie dirba dizaino vidaus Preamp ir EQ, mano bosas. Heres ką aš iki šiol. Aš paleisti į problemų. Noriu įvedimo etape, todėl galiu reguliuoti įvesties pelną, naudojant apdailos puodą. Ką grandinės man reikia įvesties Opamp etape?? 2 iš nurodo, kad iš akumuliatoriaus skyriuje, kur jie išeina į įvesties arenoje?
3092888367_f2d1d187d8_b.jpg
Bet kuri pagalba vertinama [/url]

Jums prisijungti neigiamas pasiūlos signalas žemės (kaip ir dauguma baterija varomų įranga), tai reiškia, virtualus žemės viduryje tiekimo OP grandinėse, R1/R2 + C2, matyt, skirtas šiam tikslui. Tačiau du žemės simboliai, po ekvalaizerio grandinė turi būti prijungtas prie šios virtualios žemės, o ne signalo žemės. 4 ir 8 OP smeigtukai turi būti prijungtas prie signalo žemės ir teigiamus pasiūlos. Tinka kintamo pelnas grandinės įėjimo etapas skirtas įgyti diapazonas priklauso nuo. Prisijungimas potenciometras valytuvų apversdami įvesties ir CCW / CW terminalų OP produkcijos ir žemės (per rezistorius, kuris apibrėžia maksimalią naudą ir teisingai šališkumo kondensatorius), yra įprasta grandinės. Ne apversdami įvedimo taip pat turi būti nukreipta į virtualų žemės CR grandinė.

Jiems vis dar šiek tiek miffed apie įvesties etape ... radau šį schematiškai
3093078347_81e1b6a6f4_o.jpg
jei aš jį pakeitė šį. tai kaip tinka įvesties?
3093925364_353e1dac44_o.jpg

Prieš, aš atsakė į pirmąjį klausimus kitoje svetainėje valandų. Dabar pirmą Opamp turi teigiamų atsiliepimų, o ne neigiamą grįžtamąjį ryšį ir vienas įvesties yra pagrįstas, todėl jis bus ne darbo. TL081 gali būti triukšminga. Naudoti TL071, TL081, atrinkti žemas triukšmo lygis.

Dabar pirmą Opamp turi teigiamų atsiliepimų
klaida, matyt, buvo ištaisytas.
Code:
 TL081 gali būti triukšminga. Naudoti TL071, TL081, atrinkti žemas triukšmo lygis.
Tai gali būti sudaryta iš duomenų lapo pavadinimas. Triukšmo specifikacija abi dalys yra identiškos, tačiau: Tas pats tipinis triukšmas, ne maksimali specifikacija. Taigi, tai tik tikėjimo reikalas, aš taip pat naudoti TL071, jei įmanoma. 6.8nF įėjimo kondensatorius, matyt, skirtas aukšto dažnio žemo dažnio triukšmo sukelia gerokai padidinti kartu su šališkumo rezistoriai. Jis turėtų būti pakeistas> 100 nF jei kada nors įmanoma.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back