boost konverteris padėti ...

M

moesciphish

Guest
Gerai, taigi, jei kas nors skaityti žinutes apie kuriuos reikia spardytis ir DC-DC keitiklių į valdžią, kai 20-40mA 3.6V LEDs:
ftopic128083.html
Tada jie žino mano dilema ...Tačiau, I figured gali būti vyksta apie visa tai negerai, ir tikrai nori naudotis padidinti konverteris.Tie Mačiau yra Badboy ir Wizard2.Ar jie turi galėti iš 1.2V ar 2.4V ir pastovus Vout laipsnio VIN pasakyti apie 3.6-3.8V?Ar aš praleidau kažką tai?Nėra daug informacijos apie jas.Any help būtų labai dėkingi!Ačiū!Arba padaryti kažką sau būtų malonu ..I guess I need step-up/boost konverteris grandinė ..?

Thanks again!

Jei pasirinksite nuolatinės srovės keitiklis padidinti, pvz Badboy, jums reikia prisijungti ≈ 10 lygiagrečios grandinės cosisting 3 diodai prijungtas nuosekliai.
Bendros einamosios bus 10 * 30mA = 300mA (Badboy specifikacija) ir visoje dides įtampa bus prisitaikyti (dabartinis kontrolė), ir jokių papildomų rezistorių reikia ..
Jei norite eksperimentuoti truputį galite išbandyti šį step-up DC-DC Converter (tik descrete komponentas: tranzistoriai, rezistoriai, diodai ir dangtelius):
http://www.aaroncake.net/circuits/6-12conv.htm
Maitinimo įtampa gali vykti kuo mažesnis ≈ 2.5Vdc, ZD3 rinkiniai išėjimo įtampa ..
Linkėjimai,
IanP
Paskutinį kartą redagavo IanP on 03 Aug 2005 5:09; Redaguota 1 kartą iš viso

Ok ..kad prasminga ..Maniau, kad jie 1000mA badboy nors dabar.Man tiesiog smalsu, baterijos efektyvumas tokio prietaiso, ir jei būtų įmanoma naudotis sakyti 2 1.2V NiMH paleisti juos ...Vėlgi, jei yra būdas tai padaryti ir pastatyti jį sau, aš.Man patinka idėja jums buvo išjungti photoresistor įjungimo / išjungimo jungiklis su lm3578.Aš mačiau ne "Step-up padidinti keitikliai trumpai ir nustatė microsemi lx1994 ..nors ir atrodo šiek tiek sudėtinga, tai skamba kaip ko man reikia gal ..http://www.microsemi.com/catalog/part.asp?ID=70562

Arba gal LX1993?Kadangi ji sako iki 25mA srovę, norėčiau turėti iš serijos LEDS teisingas?tada iš esmės, nes ji Maksimali apkrova įtampa 25V galėčiau padaryti saugiai apie 5 3.6v 's serijos ...Tada, jei aš turėjau pasakyti 30 Viso LED's Norėčiau turi gauti maždaug 6 iš šių grandynų arba galėtų galiu paleisti 6 lygiagrečiai LED stygos išjungti šį vieną grandinę?I'm sorry ..jos buvo ilgos dienos ir aš gali būti tiesus mąstymas.Ar galėčiau paleisti 6 iš šios grandinės išjungti vieną 2.4V arba 3,7 voltų maitinimo lygiagrečiai?

I really appreciate visiems padėti Jums davė.Tikimės, kad tai gali padėti kažkas kitas per.Žinau, aš turiu daug klausimų, bet esu pasirengęs mokytis ir ieškoti šių medžiagų labai įdomu.

Ačiū!

Check out mano ankstesnį postą, ir aš pridėti schemą, galite pabandyti sukurti patys ..
LX1993 atrodo gana veiksmingas, o jei nustatyti srovė 25mA už string turėsite 6 eilučių (iš 5 LED) 6 mikroschemos ..ir galima paleisti, kaip sakei, nuo tos pačios akumuliatoriaus (ar baterijos).

Linkėjimai,
IanP

Ką apie kažką panašaus http://www.zetex.com/3.0/pdf/ZXSC300.pdf
kuri naudoja impulsinės srovės baterija?EDIT: Oh wait, I don't see, jei tai tik naudojami siekiant kontroliuoti išorės NPN tranzistorius ... ji prarado man po

Arba kažkas su PWM ..gal kaip 4 ar 3 ZXSC410/420 's būtų geriausia ..pasakyti su 2.4V NiMH's, bet jie vis dar naudojami vairuoti išorės tranzistorius, taip, kaip tiksliai tai padidins konverteris?

Ačiū

Manau gali rasti ko man reikia ...madmax Sandvičo naudoja IC:
http://pdfserv.maxim-ic.com/en/ds/MAX1674-MAX1676.pdf

Manau, kad viskas veiks gerai su sakyti 2.4V (2 NiMH), tik manau, aš susirūpinęs yra 600mA apkrova būčiau traukimo ir paleidimo įtampa reikia taip pat, kad įkelti ...išskyrus Manau, kad iš esmės tai, ką aš reikia?

Pat LM2621 atrodo, kad gali dirbti gerai ...

Ok ..Aš tiek MAX1674 ir LM2623, berniukas jie maža ..Nesu dar tikrai būčiau galės įtraukti juos į circuitboard ... man reikia lizdas ir kur man rasti vieną tokį maža paviršinio montažo, bet patarimus apie tai?Pat ..Aš gali prireikti su LM2623 ir capacitators ir visi norėčiau reikia pagalbos.Žinau Norėčiau turbūt beveik 100% muitas ...Tai tikriausiai pasirodyti visai už elektronikos noob kaip aš .. iššūkistačiau aš norėčiau jį išbandyti.

Ačiū

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back