BLUETOOTH viršutinis sluoksnis kamino

P

pinseeker

Guest
Turiu prašymą, kuriuo man reikia bendrauti su "Bluetooth" prietaiso, naudojant RFCOMM protokolą. Aš ne tai, kad susipažinę su "Bluetooth" arba jos profilius! , Mano klausimas yra, jei i naudoti bluetooth modulis su Serial Port Profile firmware, ar tai reiškia, kad turėsiu prieigą prie RFCOMM protokolo sluoksniu? Aš būtų dėkingi už bet pagalba suteikta .... Ačiū

Už įgyvendinti SPP turite turėti RFCOM įgyvendinti iki. Daugiau informacijos SIG dokumentus. Tiesą sakant, esu plėtoti vieną paraišką TI mikrovaldikliu ir "Bluetooth" serijos modulis (Šis modulis neturi jokių facilites, aš pradedu savo HCI transporto protokolą, šalia kitų protokolų rašymo programa) ... Gorkin.

Ačiū, tai reiškia, kad galiu pasiekti RFCOMM protokolas tiesiogiai ir apeiti SPP viso? Taip pat, kokios "Bluetooth" modulis jūs naudojate? Jei aš rašau, naudojant RFCOMM tai reikia eiti per "Bluetooth" patvirtinimus? Ačiū

Hi brolis! RFCOM yra tik vienas sluoksnis. Kitą sluoksnį paslaugas, šių paslaugų SPP. Aš naudoju BT3014 modulis su MSP430F1491 ir vieną USB raktą. Nėra reikiamų leidimų, nes jūs neturite prieigos radijo aparatūros sluoksnis. Gorkin.

Hi Gorkin, kas laidinės sąsajos jūs naudojate tarp BT modulį ir mikrovaldikliu? "SPI, UART, RS232 ... Kuris geriausiai tinka didelės duomenų perdavimo tarifus? Ačiū .... vėl .... Pinseeker

Fizinės transporto tarp mikrovaldiklio ir BT modulis, aš naudoju TTL žemos įtampos UART @ 115200bps. Geriausias sprendimas yra USB (PC atveju, nes PC UART greičio ribojimo), tačiau bendro tikslo, serijos tirpalas yra lengviau plėtoti ir vertinimas. Gorkin.

Ačiū .. Ar galėtumėte pasiūlyti kitas knygas Bluetooth? Pinseeker

[Quote = gorkin] Labas brolis! RFCOM yra tik vienas sluoksnis. Kitą sluoksnį paslaugas, šių paslaugų SPP. Aš naudoju BT3014 modulis su MSP430F1491 ir vieną USB raktą. Nėra reikiamų leidimų, nes jūs neturite prieigos radijo aparatūros sluoksnis. Gorkin [/quote] Labas: Grokin Jei aš pastatė ryšį, kaip aš galiu padaryti ketinate aukštos layer.L2CAP.RFCOM pan.? Ačiū iš anksto.

Aš esu iš tikrųjų apdailos mano paraiška, naudojant ad hoc conexion (kitaip tariant, nėra suderinama su SIG standartas). Mano atveju, aš rašau HCI ir l2cap sluoksnių, basead SIG1.1 Gorkin.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back