M
mimi111
Guest
Aš esu naujas Bluetooth.Well dalykas yra mano projektas, aš ketinu daryti saugumo durų signalizacija. Procesas, kai unauthorizes asmuo ateiti ir pabandyti pasukti durų rankenėlę jis bus identifikuojamas pagal mikrokontrolerio grandinės ir ji informuoja Bluetooth moduliu tame pačiame circuit.The saugumo durų signalizacija jau yra aktyvuota "Bluetooth connection.When tt informuoja elgesį BT modulio, tada per modulio programą, ji bus patikrinti saugomi authorizesd kitų Bluetooth aktyvuota telefono numbers.if, kad negauna rungtynes, tada 2 dalykai atsitinka 1. Jūsų žinutė bus nusiųsta prie UC skambėti 2. Apie elgesio imergency pranešimas bus išsiųstas į "Bluetooth" BMT aktyvuota vartotojo Tai, ką aš noriu žinoti, kuris modulis ir mikrovaldiklių turėčiau naudoti, kad gauti maksimalią naudą iš put.And aukštos programavimo pajėgumų LOW COST MODULE.tHE, modulio PIN ryšį tarp ir microcontroller.Any grandinės schemą su visa informacija bus daugiau useful.And, kodėl kaiščiai yra prijungtas, kad taip. Aš pasirinko BRC40 bet tai kainuoja, noriu pigiau vieną ir tą klaidingą UC. Man reikia informacijos ASAP.because turiu pateikti iki sekmadienio.