BLDC motorinių

A

Alek

Guest
Labas

Turiu BLDC motorinių kad nėra apkrovos greitis 15V lygi 8.800 aps.
/ min.Jeigu aš turiu pateikti šį su 12 V, tada variklio, kaip aš galiu apskaičiuoti nauja be apkrovos greitis nuo motorinių Techninė specifikacija?

Ačiū.

Alek rašė:

Turiu BLDC motorinių kad nėra apkrovos greitis 15V lygi 8.800 aps. / min.
Jeigu aš turiu pateikti šį su 12 V, tada variklio, kaip aš galiu apskaičiuoti nauja be apkrovos greitis nuo motorinių Techninė specifikacija?

Ačiū Nicleo;

Jeigu man yra motorinių dabartinis (Im) į ekv.

Vs = Im * R kW

Dabar Koks Im vertė?

Ar teisinga, jei aš apibrėžti IM = Io - Ispd?

Io yra be apkrovos srovės (iš motorinių Techninė specifikacija) ir Ispd yra sumažinti dabartinį iš tiekiamos įtampos pokytis (15V iki 12V).

Be apkrovos srovė yra, žinoma, dėl trinties nuostolius.Jei norite geriau artėjimą sūkiai be apkrovos ne 12V, tada jūs galite pirmiausia apskaičiuoti K iš lygties:

k = (15 - R * Io) / w15.

Dabar galite manyti, kad trinties nuostoliai bus nuolatinis (tu nepriežiūros viscuous trinties ir trinties koeficiento pokytis atsižvelgiant į greitį), ir prisiimti Nr srovės bus tas pats.Tada, nauja be apkrovos greitis yra:

W12 = (12 - R * Io) / K.

Tačiau, manau, kad tai nereikalinga komplikacija.Jūs galite patikrinti, kad sau, naudodamas faktinį skaičių iš lapo.

Nicleo's tirpalas turi pateikti pagrįstą apytikslę.

Hi guys, nauja valdyba ir tai ypač siūlų, ką aš šiuo metu tiria.Aš dirbu įrankis apskaičiuoti Brushless Motor dizainas suteikta vartotojo prisijungimo.Šiuo metu aš galiu apskaičiuoti Kv (rpm / V) ir R (apvija atsparumo), bet aš negaliu tiksliai pasakyti, kaip aš, arba jei gali apskaičiuoti ne srovės Io.Jei galėčiau, tai galiu Plug šių skaičių į kitas funkcijas turiu apskaičiuoti variklio veikimą.

Jokių rekomendacijų tai būtų didelis.

Ačiū,
Jay

Jokios apkrovos srovė dėl trinties nuostolius.Jei galite įvertinti tuos, kuriems jie atstovauja galios nuostolius.Be apkrovos srovė yra tada tiesiog Io = P / V

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back