BJT yra spartesnis, nei MOP-Kiekvienas atsakymas b spustelėjote padėjo

N

nan_ishan

Guest
Hi guys this one yra tiems, kurie mano, kad MOP sparčiau nei BJT.
Faktiškai BJT yra spartesnis nei CMOs.
Priežastis už tai, kad MOS yra didelis indėlis talpa kuris sumažina greitį.
Nors,
CMOS dažniausiai, tai dėl kitų savo privalumų .... kurį visi žino ir nėra būtina paminėti ..........
Štai įrodymas:

http://www.allaboutcircuits.com/vol_4/chpt_3/7.htmlDies tranzistorius naudojami geriau, kai didelės apkrovos ir greičio reikia:
atsižvelgiant į:

http://www.patentstorm.us/patents/5684311-description.html
(the intention is just to spread knowledge.....)

I'll spustelėkite padėjo visiems, kurie atsakymus, tik pasakyti, ar ir susitarti, ar ne. Aš spustelėjote padėjo visiems, kurie buvo išsiųsti atsakymą
(ketinama tik skleidžiant žinias .....)
Paskutinį kartą redagavo nan_ishan 14 gruodis 2007 7:13; edited 2 kartus iš viso

Sveiki, yra kitų veiksnių, kurie taip pat yra svarbūs nustatant pralaida yra tranzistorius.visų pirma tai, kad įėjimo talpa ir MOSFET yra didesnė, tačiau klausimas kiek> su tipiškais įvesties talpa nuo 120pF ir išėjimo varžos vairuotojo 100 Om, dar apie 13MHz pralaidumą.Kai BJT tranzistoriai net skurdesniuose pralaidumą.Vienas svarbus veiksnys BJT kanalo greitis bazė-kolektorius diodas.o paprastai bazė-kolektorius yra kur kas greičiau, kad bazė surinkėjas diodas, pagrindinis kolektorius diodas gali apriboti pralaida BJT.Jums reikia ieškoti duomenų kiekvienos tranzistorius keletas BJTs yra greičiau, nei MOSFET kai kurie ne.
linkėjimai,

bjt yra spartesnis, nei valia ...tik Padalos MOS nebuvo pateiktas požiūris didesnis greitis ...

MOSFET yra greičiau Išjungimas laiką ir vartų pavaros grandinės gali būti skirtas aprūpinti nemažai papildomų srovė greitai įjungti mėn, taip pat pažymi, kad ši frazė iš abraham spaustuvininkas į "perjungiamu maitinimo dizainas" knygos skyriaus 9-įvadas :
"greitesniam perjungimo greitis MOSFET's leido padidinti energijos tiekimo perjungimo dažnis nuo maždaug 50 iki 200 ar 400 KHz.
.

is_razi rašė:

MOSFET yra greičiau Išjungimas laiką ir vartų pavaros grandinės gali būti skirtas aprūpinti nemažai papildomų srovė greitai įjungti mėn, taip pat pažymi, kad ši frazė iš abraham spaustuvininkas į "perjungiamu maitinimo dizainas" knygos skyriaus 9-įvadas :

"greitesniam perjungimo greitis MOSFET's leido padidinti energijos tiekimo perjungimo dažnis nuo maždaug 50 iki 200 ar 400 KHz.

.

Iš tiesų, pirmą privalumas CMOS CKT jo suvartoti mažiau energijos, ir galimybę naudotis su kelių lygių įtampa ...pvz.mes turime 5 voltų dėl BJT 74xxx ICs, bet nebūtinai 74cxxx aktuose.
Tačiau kai kuriais atvejais mes galime pamatyti labai greitai moderni CMOS IC kuris pasiekė gerą palyginti greičiu su JBTs.

ne tik MOS užima mažiau vietos, mažiau galios, ji gali dirbti žemesnės įtampos ...

MOS yra spartesnis, tada BJTs kaip ir atrodo, kad dėl jungimo vėlavimą.
už BJTs tam tikras dabartines yra b išlaikytas, jei mes turime vairuotojo keletas grandinės ir priklausys nuo to, B (beta ir BJT)

o CMOS mes galime gauti staigaus ir kritimo įtampos savo perjungimo, palyginti su BJT kuris bus šiek tiek uždelsiama įsigyti vertė einamųjų

ehsanelahimirza rašė:

už BJTs tam tikras dabartines yra b išlaikytas, jei mes turime vairuotojo keletas grandinės ir priklausys nuo to, B (beta ir BJT)o CMOS mes galime gauti staigaus ir kritimo įtampos savo perjungimo, palyginti su BJT kuris bus šiek tiek uždelsiama įsigyti vertė einamųjų

padarė ir patikrinti d nuorodos posted by man
gali ir po jų vėl į žemiau pateiktą addr prašome
"parimisys (at) gmail.com"

SWINI rašė:

padarė ir patikrinti d nuorodos posted by man

gali ir po jų vėl į žemiau pateiktą addr prašome

"parimisys (at) gmail.com"

Thanks a lot
hey padarė ir žiūrėti temoje "dizainas bot" Posted by man
pabandykite atsakyti, kad prašom

nan_ishan rašė:ehsanelahimirza rašė:

už BJTs tam tikras dabartines yra b išlaikytas, jei mes turime vairuotojo keletas grandinės ir priklausys nuo to, B (beta ir BJT)o CMOS mes galime gauti staigaus ir kritimo įtampos savo perjungimo, palyginti su BJT kuris bus šiek tiek uždelsiama įsigyti vertė einamųjų

ehsanelahimirza rašė:taip ir buvo, bet nebuvo ką naujo 1. vienas

ir 2 vieno taip gera, bet aš tik apžvalga, nes yra labai sunku perskaityti visą puslapį ekrane

hello nan_ishan jūsų palyginimas yra neteisingas.Kaip jau sakiau yra daug veiksnių, kurie lemia pralaida BJT ar MOS.Yra greitas MOS, lėtai MOS, greitai BJT, lėtai BJT.kiekviena iš jų yra naudingos tam tikslui.Jei tai, kas bus greičio apribojimų šias technologijas.Na bent aš nemačiau Mozė, kuris gali viršyti 1GHz, tačiau yra BJTs, kad gali veikti laimę į mikrobangų srityje.
linkėjimai

banga rašė:

Yra greitas MOS, lėtai MOS, greitai BJT, lėtai BJT.
kiekviena iš jų yra naudingos tam tikslui.

Mano diskusijos apie bendrosios paskirties ......
Labai Pagrindinis MOS andBJts ...... labai pagrindinių technologijų, o ne jų Išplėstinė modifikuotų variantų

Taigi, jūs sakydamas bendras tikslas bjt yra greitesnė nei bendro tikslo MOS?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back