BGA paketą litavimas ant FR4 medžiagos

I

info_req

Guest
Ar yra kokių nors su litavimo BGA paketą FR-4 maetial problema. nėra Tg laminato gali sutrikdyti laminatas proprties?. Faktiškai mes projektavimo PCB BGA-676 pin paketai. Kyla klausimas, ar FR-4 medžiaga tarnaus tikslui ar turėtume pakeisti medžiagos FR-5 arba polymide arba kai įvairių medžiagų. Ačiū ekspertai.

Skydų dauguma yra pagaminti iš FR4, aš padariau BGA dizaino daugiau nei 7 metus ir niekada nesinaudojo nieko, bet FR4. Daug gyvenimo liko FR4 dar. Jei naudojate švino nemokamai proceso aš norėčiau pažvelgti į padorų FR4, ty Tg iš 170 ji taip pat dirba net iki mažo GHz's

Litavimo profiliai BGA nesiskiria nuo kitų SMD komponentų. Pavadinimas "FR4" nėra tiksliai nurodyti temperatūros elgesį, reikia turėti laminatas tinka leadless litavimo, darant prielaidą, jūs turite jį.

Pamiršote nes kai TPK info už viską PCB pagrįstas! Galite IPC-7095B "Dizainas ir surinkimo proceso įgyvendinimo BGAs"

Apdaila yra labiau svarbu, kad medžiagos. Aš visada naudoti ENIG (pakrovimas auksą) už pagalvėlės plokštumas.

labas man padėti dalyko paketų antenų 2,4 GHz mi problema yra dizaino pavyzdys antenos 5 * 5 daugiasluoksnės ar paketą 2,4 GHz dažniu, nes naudojant šią SIP antena (sistema pakete). wat technologijos, naudojant dėl rezoliucijos problema? bakas jums

Jūsų problema iss antena dizainą? bet ne taip arti PCB projektavimas. Prašome išsamiai, kad kur tu: ne Antenos projektavimo stadijoje arba PCB projektavimo stadijoje.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back