BFP740 AWR modelio netiesinės analizės problema?

E

emmetin

Guest
Hello everyone .. mes projektuojant LNA naudojant "Infineon" bfp740 ir imituoti jį AWR Mikrobangų biuras. į "Infineon" svetainę, jie suteikia AWR modelis tranzistorius, tačiau mes negalime turėti netiesinė analizė, pavyzdžiui, OIP3. ji suteikia klaidos pranešimą "perėmimo taško matavimas turi būti nurodyta, kad dviejų ar daugiau" .. gali kas nors prašome padėti mums su mūsų problema: smile:. ačiū

Sveiki, Taip, jūs turite naudoti PORT2 su dviem tonais matuoti Stiprintuvai IP3 ... Taip pat reikia nušluoti įėjimo galia, naudojant valomas kintamąjį sklypas IP3 ... Žiūrėti pridedamą schematiškai setup ... Jei vis dar turite problemų, tada įkelti UR MWO failą (*. EMP), kad padėtų jums geriau ... --- Manju ---

Sveiki, aš naudoju du tonus ir valomas jau, bet nepavyko rasti problema vėl, aš negaliu padaryti OIP3 analizė vėl: (aš prijungti EMP failą, jei jums galėjo galimybę pažvelgti, būsiu dėkingas.. Aš taip pat parašyti keletą paaiškinimų "dizaino banknotai". padėkoti jums už jūsų pagalbą, nekantriai laukiame iš jūsų .. Cem

Sveiki Cem Be OIPN matavimo puslapis MP komponento indekso shoud rungtynės su eilės pasakyti šiuo atveju už 3. Kvotos turi būti 6 arba 6,02 ... ty MP indeksas 2,1 Tada jis puikiai veikia ... žr. pridedamą kartą projektą ... Aš taip pat mačiau, kad jūs nesate valymo galia, o ne matavimo IP3 Vs dažnis ... Jeigu Jums reikia IP3 Vs įėjimo galingumą nurašymas tada jums reikia naudoti modeliavimo valdymo blokas ir nurašymas galia pasakyti nuo -20 dBm į 0dBm & sklypas IP3 ... I hope this helps ... --- Manju ---

Sveiki vėl manju, pirma, labai ačiū už jūsų pagalbą ir laiku. Jūsų patarimai yra labai naudinga man, aš tikrai dėkinga. turiu viena paskutinis klausimas; i turėtų įvertinti trečiosios siekiant perimti naudojant du -20 dBm įvesties signalus 2,44 ir 2,46 GHz. aš pradedu dažnių diapazonas "projekto galimybių" nuo 2,44 GHz. bet aš nežinau, MP comp indeksas. mano asortimentą. turėtų 2,44 reikia dauginti iš 3? ar kažką kita? ačiū Cem

2,44 * 2-2,46 * 1 arba 2,46 * 2-2,44 * 1
ačiū už pranešimą. jie turėtų būti lygūs? Mano dizainas, 2, -1 ir -1,2 nėra lygūs, kas dėl šios priežasties? padidėjimas gali būti laikomas beveik plokščia. Cem

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back