Bevielis projektorius

B

Bhavik

Guest
Gerbiamasis Pone,
Nekantriai laukiu pradėti projektą, kuriame yra apie perėjimą
normalus projektorius su bevielio projektorius.

Man iškilo tam tikrų problemų, kaip išvardyta toliau:

> Tvarkymo darbo dažnio ar dažnumas
> Man reikės keisti informaciją
> SSD yra labai brangūs
ir nėra lengvai prieinama
> "Kaina" faktorius

Kadangi tai yra mano acadamic projekto man reikia užbaigti šį kaip tik
posiible.So please help me out.

Panašiai skambanti vėsioje projektą, pirmiausia: i dont think šį puslapį, kad oficialūs, bet nevermind.

Na, kad projektą i think u turi imtis veiksnys atstumas ir nori communicxate, jei ir manote, kad ciruits yra per brangūs, pabandykite naudoti infraraudonųjų spindulių ryšį, kaip ir tuos, kurie naudojami nuotolinio valdymo ...jei ir yra transmiting duomenis i think u turi moduliuoti jis, galbūt perkelti KALTAI, 5, 0 prieš ir reconstructe vėliau imtuvai.

tikiuosi, ji padėjo

DarkJedi rašė:

Panašiai skambanti vėsioje projektą, pirmiausia: i dont think šį puslapį, kad oficialūs, bet nevermind.Na, kad projektą i think u turi imtis veiksnys atstumas ir nori communicxate, jei ir manote, kad ciruits yra per brangūs, pabandykite naudoti infraraudonųjų spindulių ryšį, kaip ir tuos, kurie naudojami nuotolinio valdymo ...
jei ir yra transmiting duomenis i think u turi moduliuoti jis, galbūt perkelti KALTAI, 5, 0 prieš ir reconstructe vėliau imtuvai.tikiuosi, ji padėjo

Aš bijau, bet i dont turėti nuorodą į šias svetaines, ir tik papasakojo, ką aš ir raskite IR stuff on the net.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back