bevielis Atnaujinimas slinkimo LED ekranas

P

polag

Guest
Prašome Pagalba Dirbu dėl slinkimo LED ekraną, kuriame naudojamas 5x7 Dotmatrix. Aš inplementing PIC18F serijos ir ieškome atnaujinant be laidų. belaidis arba infraraudonųjų spindulių naudojant RS232 prievadą. Prašome Man reikia pagalbos.

Sveiki, pramoniniams galite skaityti RC5 protokolą, pagal kurį būtų lengva įgyvendinti IPS mikro ir kodo pavyzdžius galite rasti lengvai per google arba šioje diskusijų lentoje. Dėl kitų belaidžio galimybe .. Koks yra jūsų pasirinkimas. 1 - GSM 2 - RD 3 - "Bluetooth" 4 - ZigBee. ir tt ir tt Danis

Thanks a lot galiu naudoti GSM, RF arba "Bluetooth", priklausomai nuo tinkamiausias. Niekada girdėjote apie ZigBee. [Size = 2] [color = # 999.999] Pridėta po 7 minučių: [/color] [/size] [citata = amol_shah] galite naudoti TV nuotolinio kaip siųstuvu (kuris taupo jūsų laiką ir išlaidas, projektuojant siųstuvą) Philips nuotolinio valdymo pultas, kuris kaip O / P: http://www.dnatechindia.com/index.php/Tutorials/8051-Tutorial/RC5-Protocol.html naudojimas TSOP 1738 imtuvas turi RC5 protokolą [ / quote] Ačiū, aš mačiau site.but, aš nežinau, kaip lengvai tai. Bandysiu sužinoti daugiau apie tai

jos labai lengvai prieinama ir gana pigiai .... imtuvas yra ta pati, kuri naudojama TV, todėl jos gana lengvai prieinama

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back