bevielio ryšio projektas - mobilieji telefonai tyli

A

antoine magdi

Guest
[Color = blue] ačiū už šį pranešimą skaityti ..... Aš turiu padaryti šiuos projekto ir i neturi idėja apie tai prašome, jei kas nors turi nuorodą paaiškinta, kad jokios idėjos, kad man gali padėti; plz reikia pagalbos ... Projektas padaryti sistemą (bevielis), jėga bet kokiu mobiliuoju įveda į bangų diapazone tylėti ..... Mano informacija apie bevielio ryšio yra pernelyg neturtingi, PLZ help man ..... [/color]

Aš neturiu clue, kaip jūs galite padaryti šį projektą, bet man įdomu, ką mokykloje šiame pasaulyje galima prašyti projektą, kuris paverčia tylus konkrečioje srityje mobiliųjų telefonų ...

Ačiū už atsakymo .... Faculty of Engineering "Egipte .... bet ji naudinga, kažkas panašaus į biblioteką ......

Apriboti taikymo srities priskyrimo siauras, kaip įmanoma, jūs turėtumėte pabandyti gauti mokytojas. Ar jis reiškia nutildyti tik 802.11 bevielį Vartotojų? Ar jis reiškia ką nors nutildyti, pavyzdžiui, AM radijas, FM radijo, televizijos statons. PMM dažnių juostoje nuorodos, 2.4 ir 5.8 GHz WLAN, mobiliuoju telefonu vartotojai? Žiūrėti taškas?

Ką jūs galite padaryti, kad bet kokiu mobiliuoju telefonu tam tikroje srityje "aprėpties", ir tai vadinama "Mobilus telefonas trukdymo" ir yra daug grandinių, kad daryti tokius. Bet Mobilus telefonas tyli įvesti tam tikroje srityje, reikia dviejų dalykų: 1 - sistema, kuri siunčia GSM dažnių juostos tam tikrus duomenis, pavyzdžiui kaip SMS arba Bluetooth dažnių juostos per "Bluetooth" ry ¹ io 2 - ant kiekvieno mobiliojo telefono programinę įrangą kad gauna, kad duomenų SMS / "Bluetooth" ir nustato mobiliojo tylus Gerai!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back