Bevielio energijos perdavimo -> H tiltas, IPS mikrokontrolerių

P

pany2008

Guest
Hi i am ieškote pic mikrovaldikliu remiantis programine įranga, programinės įrangos aš noriu dažnio išėjimas su nuo 150khz 400khz ir produkcija turėtų būti du, abu turi būti priešingos viena kitai, jei viena Q ir tada antrą Q AS už paveikslėlį žemiau , o tarp abiejų impulsų išėjimas turėtų būti miręs laiką, kuris turėtų būti permaininga ir jos turėtų būti stačiakampės bangos signalo. Mano pagrindinis tikslas vairuoti MOSFET h tiltas (tai gali būti pusę arba visą tilto) grandinė. Ir I am looking for h tilto grandinės, aukšto dažnio vairavimo ir h tilto turėtų dirbti 12VDC 70VDC, 5 stiprintuvai. Aš esu įkelti bangos formos vaizdas, kurią aš noriu iš PIC mikrovaldiklių. Jei kas nors gali man pateikti c programinės įrangos bet kokį tinkamą PIC mikrovaldiklių, kurie bus tikrai padeda man visa, ir net schematiškai H tilto konstrukcija. Laukiama atsakymo.

[Quote = pany2008] Labas Aš ieškau programinės įrangos pic mikrovaldikliu, programinės įrangos aš noriu dažnio išėjimas su nuo 150khz 400khz ir produkcija turėtų būti abu turėtų būti dviejų priešingos viena kitai, jei viena Q ir tada antrą yra Q ir tarp tiek impulsų išėjimas turėtų būti miręs laiką, kuris turėtų būti permaininga ir jos turėtų būti sinusinės bangos. Mano pagrindinis tikslas vairuoti MOSFET h tiltas (tai gali būti pusę arba visą tilto) grandinė. Jei kas nors gali man pateikti c programinės įrangos bet kokį tinkamą PIC mikrovaldiklį, kad bus tikrai padės man. Laukiama atsakymo. [/Quote] Hai yra ne atsakyti man mano problema.

Sveiki, f = 150khz 400khz nešlio dažnį, arba galutinis sinusinės bangos signalo?

[Quote = TANER] Sveiki, f = 150khz 400khz nešlio dažnį, arba galutinis sinusinės bangos signalo? [/Quote] ne f = 150khz 400khz yra galutinis sinusinės bangos signalo (arba ji gali būti stačiakampės bangos signalo, kaip už vaizdo) , jų bus ne nešlio dažnis.

Aš esu jausmas labai gaila, kad niekas, išskyrus vieną atsakymą domina.

Hi moderatoriai, kaip aš galiu perkelti man šį postą nuo mikrovaldiklių Profesionali įranga ir elektronikos Dizainas prašome duoti man patarimus ar idėją.

[Quote = pany2008] Hi moderatoriai, kaip aš galiu perkelti man šį postą nuo mikrovaldiklių Profesionali įranga ir elektronikos Dizainas prašome duoti man patarimus ar idėją. [/Quote] Tai turėtų būti padaryta prieš, kad būtų išvengta įspėjimai. Anyways tikiuosi, jūs galite perskaityti keletą skelbimai atleast. Turiu perkelti jūsų temą. Į sveikatą

tiek daug, bet nė vieno atsakymo, niekas atsakyti sprendimas ..????????????

žmogus tai ir turi rašyti apie savo programinės įrangos dalykas. ką ir nori mums daryti ir visą kodą. kaip mintis pradėti su IPS kaip paprastų programų vadovaujama mirksi siūlyčiau asamblėjos, kaip jums reikia tiksliai laikus, tada u papratimas rasti šią problemą turi būti labai sunku

Hi pani2008, man atrodo, kad kaip ir PIC18F1220 prietaisas gali daryti ką norite. Ieško savo duomenų lape, aš galiu pamatyti, kad jis darys arba pusę arba visą tiltas reikalingas vėlavimų ir dažnius iki 500kHz (6,58 bitų skiriamoji geba, 416kHz). Jei turite šiek tiek patirties programavimo IPS, ji turėtų būti lengva nustatyti šį vieną. Duomenų lape yra keletas pavyzdžių. Tikiuosi, kad tai buvo naudinga. Waldeck

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back