Bet viena PLZ help me konvertuoti mano 100 prieš transformatorius į 230V transformatorius (ei tipas)

A

ALIPASHA

Guest
Sveiki, aš turiu KENWOOD mikro Hi Fi komponento sistemos modelis RMD-sj5dvd , tai galios transformatorių tiekiama 100V AC Bet mano šalyje tiekiamos įtampos yra 220V AC Taigi aš naudoju automatinį transformatorius kad Convers 220v į 100V AC ir Noriu atsikratyti šios automatinis transformatorius aš noriu atgal mano HiFi 100V maitinimo transformatorius, 220 V AC Taigi PLZ help me, ką turėčiau daryti? :?

vienas iš galimų formulė yra: 1 voltas = 6 sūkių / ritė plotą in kaip u ^ 2 žinote pri ir sek įtampų tiesiog apskaičiuoti vijų skaičius

praktiškai, you cant atgal tai 100V transformatorių 220V kaip ten bus ne dėl papildomų apvijų ritė erdvė Jūs taip pat turėtumėte sužinoti, kokie yra antrinės įtampos metu ten pirkti ar užsisakyti naujas transformatorių

Why don't you pakeisti 100V TX su 230V vienas
Aš tikiu, kad tai, ką dauguma žmonių daryti?! Bet tai gali būti verta patikrinti, kad jūsų Kenwood produktas nebuvo pastatytas transformatorius, kad turi dvi pirminės apvijos, kad ji galėtų būti sujungtos į pasaulinę rinką, tačiau laidinis su dviem apvijomis serijiniu 220/240v AC teritorijose ir lygiagrečiai 110-120V AC teritorijose. Bandoma iš naujo vėjo galios transformatorius vartotojų produktų, turinčių daugiau Pasirodo man atrodo panašūs į bausmę. Nedaryk to. Visa kita gyvenime ir elektronika yra geriau nei, kad.

Thank's pagalbos brangusis, turiu sužeisti transformatoriaus jau skirtingų rūšių, o pagal transformatorių apvijų instrukciją knyga formules dosn't tinka įtampų specialiai antrinio pusėje, todėl aš turiu didinti # antrinio Pasirodo tuo atveju, tačiau šiuo atveju aš maniau, kad jei i skaičiuoti skaičių pirminių ėjimų 100V pašalinant likvidavimo nuo t / f, ir kaip juos padalyti 100 apskaičiuoti skaičių ėjimų 1v tada dauginant jį iš 230V aš turiu dau vijų mano pirminės apvijos 1v = pirminės vijų skaičių, / 100 =....... n virsta nuber vijų 230 V =.... n paverčia * 230 =.... ans ir dėl šios apvija i sumažins vielos vėžės dydis (vielos thikness) pusę vielos naudoti 100V, kad mano likvidavimo doesnt acced iš ritę srityje, tačiau žinau, aš suglumęs, o konvertuoti t / f, nes yra antrinė tiek daug bakstelėkite's & aš painioti jei per šį dalykas viskas bus negerai, ir, jei mano skaičiavimas yra neteisingas, tada i negali įtaką toje stiprintuvą vėl: (

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Pranešimas Parašytas at 17:26 --------- - Ankstesnė žinutė buvo 17:12 ----------</span></span>
, jei aš nusipirkau NAUJAS 230V T / F ATSIŽVELGDAMOS pačiai antrajai maitinimo įtampų ten yra PROBLEMA tvirtinimo, kad T / F AMP dėl skirtingų dydis ir forma: (

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back