Bet kuri institucija žino, Hor maitinti HFSS_cross antena

M

Mustafa_Engineer

Guest
Sveiki, Bet kuri institucija žino, Hor maitinti ši antena

Labas! Juokingi failą! Gal galėtumėte padaryti oro dėžė, substrato ar smt. dar? Aš ne suprasti, kas antenos tipą, kurį norite imituoti.

Sveiki Romka-04, Dėkojame už jūsų Jūsų atsakymo. Tiesą sakant, savo vielos kryžius antena, tai reiškia, kad nėra pagrindo. Taip aš ne atkreipti spindulių langelį, nes aš tik norėjau žinoti, kaip vieta bangos uosto, aš bandė panaudoti grupuojami uosto, bet aš nežinojau, kaip apibrėžti daugiamodės? tikiuosi, jūs galite padėti

Labas! Pagrindinis skirtumas tarp koncentruoto ir bangų uostas yra šie. Grupuojami uostas yra vienos rūšies. Jei norite sužadinti savo įrenginį su kelių rūšių jums reikia naudoti bangų uosto. Bet bangų uoste gali likti tik dėl oro lauke (ne vidaus) sienos! Manau, kad jums nereikia bangų uostas šį sprendimą. Prašome žr. pridėtą failą (. Pdf). Ar tai tu tipo antena? Jei taip, kad jums reikia atkreipti vielos, bet ne stačiakampis. Po to jūs turėsite 2 laidų galai (įvesties ir išvesties). Jūs turėtumėte atkreipti stačiakampį ir priskirti koncentruoto uosto. Integracija linija turėtų būti tarp dviejų galuose (kaip ir dipolio pavyzdžiui, pridedama). Tikiuosi Jums padėti!

Labas, Ačiū už atsakymą. Aš kknow kad apie uostus. Aš pridedamas šią nuotrauką, ką jūs manote? karšto vietoje uostus

Aš suprantu, ko jums reikia. Aš niekada su šia problema. Galėčiau pasakyti tik tai 1. Yra tik vienas būdas, kaip priskirti koncentruoto uosto (ir jūs žinote, tokiu būdu). 2. Yra tik viena problema. Už koncentruoto uostų stačiakampio būtų kirsti viena kitą (tai nėra gerai). Galite pabandyti duoti jums antenos aukštis (3D) ir parengti first stačiakampio viršuje ir antra ant dugno. Arba galite sugalvoti ką nors kita. 3. Manau, kad niekas negali pasakyti, kaip tai padaryti. Jūs turėtumėte pabandyti kai dizaino ir tada palyginkite jį su dokumentais, eksperimentas ar smt. kitur. Linkėjimai!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back