Bet koks mikrovaldiklis, kainuojančios mažiau kaip 4 $

R

ratan.1185

Guest
Dear all, mano naujam projektui Aš ieškau naujo ARM pagrindu kontrolierius. Mano specifikacijos yra tokios. RAM 16K baitų RAM Išorinė atmintis BUS Blykstės 256/512 baitai programa blykstė. 1 UART, 1SPI UART sąsaja RS-232 bendravimas USB 2.0 Atidaryti priimančioji kontrolė su 4 KB RAM Ethernet 100 Mbit RTC baterija LCD sąsaja Touch Panel 4x4 klaviatūros sąsaja Naudotojo sąnaudų 3x PB, 1 reset mygtuką vartotoją O / P vienas maitinimo indiactor ADC: 4 kanalų 10 bitų GSM / GPRS ryšys per. SIM 900Bmodule Battery chrgin grandinė 6 prieš $ 0,5 AH. Ar kas nors pls pasiūlyti man tinkamą reguliatorių pirmiau minėtomis specifikacijomis, kuri turėtų kainuoti man mažiau nei 4 $

Sveiki, ST "STM32 šeima (žievė m3) gali būti geras pasirinkimas. [Url = http://www.st.com/mcu/inchtml-pages-stm32.html] STM32F - 32-bit ARM Cortex MCUs [/url] linkėjimai.

[url = http://www.st.com/mcu/inchtml-pages-stm32.html] STM32F - 32-bit ARM Cortex MCUs [/url] linkėjimai
Aš paklausiau už mikrovaldikliu mažiau kaip 4 $, bet pagal mano specifikaciją TAS 1 microctroller [color = "blue"] STM32F107RC [/color], kuris kainuoja 11 $. šauksmas:

Aš paprašiau mikrovaldikliu mažiau nei 4 $, bet pagal mano specifikacijos yra TAS 1 microctroller [color = "blue"] STM32F107RC [/color], kuris kainuoja 11 $: šauksmas: [/ quote. Jūsų kaina priklauso nuo kiekio jums reikia. Deja, tu negali paminėti sumą.

Ar kas nors pls pasiūlyti man tinkamą reguliatorių pirmiau minėtomis specifikacijomis, kuri turėtų kainuoti man mažiau kaip 4 $
o jūs į jį, kodėl ne jūs prašyti už $ 1 "Ferrari"?

pabandyti Microchip PIC18F seriją 18F4550 ir tt), jie kainuoja apie 5,5 $ ... tai padaryti

Taip pat norėčiau eiti STM32 kaip STM32F100C4T6B tai yra apie $ 2, nedideliais kiekiais ir mažiau nei kiekių daugiau kaip 10. Dėl tos pačios pėdsaką jūs galite naudoti daugiau papildomų vienetų, pastovi nuo 24MHz iki 72MHz. yra nuoroda pasirinkti skirtingus vienetus nuo mouser [/URL]

Kaip minėta anksčiau, jums reikia pridėti garsą į jūsų prašymą. Galite gauti pasiūlymą $ 4 Ballpark jei reikia> 1 milijono vienetų, bet kitaip aš tikrai abejoju jums specifikacijos. Atsiprašome, bet jums reikia ką nors namų darbus. Bobas

galite gauti visą lentą visoms sąsajoms, kištukiniai lizdai ir jungtys komponentams, į bortą, 2000Rs

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back