Bet kokia programinė įranga svarstymo 61107 (slapyvardis, 1107 62056-21) protokolas

C

catlover

Guest
Sveiki. Man reikia Bet kokios programinės įrangos duomenų skaitymo iš skaitiklių naudoja protokolą 61107. Jis netgi gali būti demonstravimas arba bandomąją versiją. Aš tiesiog reikia pradėti punktas rašyti savo programą. Norėčiau pažiūrėti, ir bakstelėkite kai pokalbis vyksta nuosekliosios jungties. Aš bandė surasti ką nors apie google, bet tai šalia imposible rasti nieko. Gal egzistuoja biblioteką arba kodo pavyzdys šio protokolo. Bet kokie pasiūlymai yra laukiami.

Labas, Aš taip pat ieško šis protokolas, ir nieko aš galiu gauti iš interneto: (anyway, labai vertingas dokumentas gaunu tai viena eiti į rinkėjų webside ir atsisiųsti savo kodą pasidalinti su manimi, jei turite bet kokių.. informacija. išmintingai

Sveiki. Man reikia bet kokio šaltinio programinės įrangos duomenų skaitymo iš skaitiklių naudoja protokolą 61107. Gali būti aš tau pradžios tašką rašyti savo programą. Taip, bibliotekoje yra šio Protokolo, bet su mоnеy. Turiu šiek tiek protokolai ir demo. Ar Jums įdomu? Mes kaitos patirties?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back