Bet geras būdas realizuoti su CPWG ADS TEE

B

bless_fooling

Guest
Bandau suprasti su CPWG ADS TEE, bet aš rasiu ADS ne man šį modelį naudoti, bet geras būdas kurti TEE su CPWG?

ir aš turiu kitą klausimą RF dizainas

kuris geriau 45 laipsnis arba ratu
Prašome attchment nuotrauką
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Aš neseniai vyko įvairiose gcpw diskusija pagrįstas žiurkių lenktynių, kad atrodė įdomi ši nuoroda:

"Mikrobangų Grandinės modeliavimas naudojant elektromagnetinio lauko simuliatoriai" Swanson, David G. et.al.

Tai yra mano sąrašą įdomių dalykų išnagrinėti vieną iš šių dienų.Jei turite nedelsiant išspręsti šią problemą, gali būti naudinga.Jei naudojate jį norėčiau būti suinteresuotos how it works out.

Jei visi norite tai T-Junction nematau kodėl tai turėtų būti problema.Gaisras knyga "Microwave Engineering" yra gera diskusija ir atkreipia dėmesį į tai, ką gali ir ko negali išeiti iš T-Junction.

Aš neseniai naudojote HFSS dirbti MS numeris T-sandūrose.Kitos priemonės galėtų būti naudojamos kaip gerai.Didžiausias faktorius yra turbūt ką turite prieigą prie analizės programinė įranga būdu.

Dėl jūsų antrojo klausimo apie mitering.Kai stačiakampio mitra plotis yra lygus tai turbūt pats arba labai panašus į vieną aplinkraštį.Bet tuo atveju, jei jie yra skirtingose apskrito turėtų būti geriau.Aš asmeniškai norėčiau aplinkraštis.

Apie metus ar du atgal dizaineris dirbu su keliamą apie miters ir išlenkti perdavimo linijų klausimą, palyginti su S11 efektyvumą.Aš sukūriau Parametrinių modelių skaičių, kur aš palyginti 90 laipsnių šiukšlės į mikrojuostelinių ir mitered lenkimo taip "optimalus" rekomenduojama Ansoft projektuotoją paketas (bendo kaip prisimenu).Taip pat yra ir TDR sklypai How serijos "Perdavimo linijos Circuit Design" "įvairių paketų perdavimo linija, kuri gali būti įdomi.

Mes nustatėme, kad labai trumpas spindulio posūkiams nebuvo atlikti, taip pat už ypatingą mikrojuostelinių mes modeliavimas mitra.Tai buvo ne tik iš bėgių kelio kreivės spindulys pasiekė 3X į 4X pėdsakus plotis, kad lenkimo spindulys pradėjo pranoksta mitra.Būsiu šiek tiek atsargiai apibendrina tai visas PC perdavimo linijų (mikrojuostelinių, perdavimo linija, CPW, kt.)Norėčiau išvengti paprasčiausiai lenkimo trajektorija su kampe ir ne mitra, bent jau virš 1 GHz arba taip.

Aš taip pat būti atsargūs vingiu, kurie yra labai arti viena kitos.Jame mažai atstumas srityse sugrįžti į įprastą po lenkimo.Mikrobangų Grandinės modeliavimas naudojant elektromagnetinių laukų modeliavimas David Swanson et.al.aptaria tai.

Mačiau šiek tiek skirtumų lyginant su iš pažiūros panašus perdavimo linijas, o dabar tiesiog naudokite EM simuliatorius kiekvienai situacijai.Per "ir jų vieta ir skaičius pridėti daugiau kintamųjų troškinys.Jei būtumėte būti spektras taip pat yra faktorius.Mano pirma "eksperimentas" buvo mažas mikrobangų diapazone, C ir S juostose.

Dizaineris ir aš vis dar gyva diskusija šia tema.Pamatysime, jeigu jis skelbimų šioje temoje arba choses pridėti savo du centus klausimu.

Aš visiškai sutinku su Azulykit.Gera ir išsamų paaiškinimą apie temą.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back