Bet gera knyga apie IO buferio?

L

laststep

Guest
Hi All,

Šiuo metu aš esu atsakinga plėtoti kai kuriuos standartinius langelį IO buferio.Kaip aš šiek tiek žinių apie IO buferis pusės, tikiuosi, kas nors gali pasiūlyti gerų knygų ar popieriaus, kad
gali man padėti pradėti plėtrą.

Norėčiau sužinoti daugiau apie žemiau punktas:
1) IO buferis standartinės funkcijos (pavyzdžiui, išrauti, nugriauti, ESD, karštas lizdas ...)
2) IO įpasirinktus
3) IO energijos sistemos
4) paketas (flip chip? Viela obligacijų?)
5) nieko apie šį procesą, be pakuotės funkciją!

Būtų gerai, jei jūs visi galite siųsti man popieriaus arba eBook, o ne tik nuorodą:)
Bet šiaip, visi Info, bus pasveikinti tiek, kiek galiu gauti tam tikrą idėją savo projekte.
Ačiū.

Hi Lastsetp,
Turite nelengvas uždavinys prieš jus kaip IO bibliotekos dizainas yra labai specializuota sritis ir bendrovėms, kurios ji turi visas štabas, kaip buvo doing it for years.
Kalbant apie knygas ir tt, ši tema pasirodo periodiškai, čia yra Previous thread beveik tiksliai savo klausimą:
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=333027&highlight=esd

Check it out, ji duos jums gerą nuorodos į ką reikia žinoti.Be to, suprantame, kad informacija, kurią jūs prašydama yra didžiulis, nerasite vieno šaltinio arba e-popierius, kurie suteiks Jums visas žinias reikia.Jums reikės ieškoti kelių šaltinių už kiekvieną atitinkamų prekių.
Tačiau daugelis išvardytų nuorodų, susijusių temoje yra orientuotos į ESD ir pagrindinio IO dizainas.

Pažangiosios IO dizaino ir galios pasiskirstymą: Taip pat norėčiau pasiūlyti šias knygas, jei jie yra IO ir sistemos projektavimo knygų, visi principai yra taikomi tiesiogiai IC IO dizainas ir On-Chip Power Bussing, kad ir jūs suprasite, kas tai yra jūsų IO reikia atlikti off-chip:

"High Speed Digital Design:" Black Magic vadovą ", kurį Howard Johnson ir Martin Graham, paskelbta Prentice Hall.

"Digital sistemų inžinerija" William Dally ir John Poulton, paskelbta Cambridge University Press.

Sėkmės!

Hi srftech,

Ačiū už nuorodą, taip pat knygos informaciją.
Iš tikrųjų aš ne tik nariu IO vystymo grupė
bet aš tikiuosi, kad galiu pasiimti, kaip daug dalykų ir žinių, kaip galėčiau padėti atlikti komandos
Ačiū:)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back