bet dokumentus dėl Autobusų Funkcionalumas Modelis arba pavyzdys, iliustruojantis

G

Guru59

Guest
Hey visi ............. bet dokumentus dėl Autobusų Funkcionalumas Modelis arba iškalbingas pavyzdys, rodantis jį ......... ačiū

BFM tik protokolo modelį, jums reikia parašyti užduotį dirbti protokolas bus BFM

Hi Guru, tarkime AHB (AMBA BFM) ir reikia rašyti su visomis operacijomis, kaip tyrimo atveju taip, kad ji veikia kaip autobusų patikrinti vergas / magistro sąsajos.

galite perduoti šią knygą, raštu testbench: funkcinė patikra DTL model.by janick Bergeron

Sveiki, Guru59, shiv_emf, Jūs galite ieškoti tiems dokumentus EDAboard. Priešingu atveju galite gauti failą iš h ** p: / / www.edaboard.com/viewtopic.php?t=56511&highlight=bfm BTW: BFM ==> Autobusų funkcinis modelis ar BFM ==> Elgsenos funkcinis modelis

Hii visi, Čia aš esu įkelti keletą PDF BFM. dėl, subbu.

[Quote = subramanyam] Hii visi, Čia aš esu įkelti kai PDF BFM. linkėjimai, subbu [/quote] i dont turėti pakankamai taškų atsisiųsti ...: cry:: cry:

padėkoti u ir manau, kad BFM tik patikrinti naudoti MAGISTRALĖS padengti kai moedule tada siųsti / gauti duomenis

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back