Bet DAP galėtų būti integruotas su OS, kurios gali padaryti šiuos

J

JimLo

Guest
Kaip aš žinau, tipiškas DSP prašymą įdėti procesorius po ADC valdyti skaitmeninį signalą ... (filtravimas paprastai), ką aš noriu žinoti, ar yra DSP, kad gali būti įdiegtos operacinės sistemos. (Pavyzdžiui, "Windows 2000 m.)? ir tada sistema galėtų būti tiesiogiai susietos LVDS vaizdo ouput. [Size = 6], tai galėtų būti įmanoma? [/Size] kodėl aš prašau, tai todėl, kad aš noriu būti taikomos sudėtingos programinės DSP (su savo OS) ... išvengti naudojant kitą CPU vartotojo lange. Jei turite jokių komentarų, prašome palikti čia. ji būtų labai didelė paspirtis. ačiū už skaitymą.

Aš nesu įsitikinęs, ką prašote, ir aš nemanau, kad jūs arba. Windows 2000 veikia tik x86 architektūros procesorius. Galite taikomoji programa veikia ant "Windows 2000", kuri apdoroja signalus skaitmeniniu. Trumpas paieška su "Google" rodo, kad LVDS nėra bendro PC, nes manufaturers nesuderinama versijos. Froogle "randa porą brangių PCI DVB-SPI (LVDS) ouput, aš nesu tikras, ar tai, ką norite. PC yra labai greitai thse dienų greičiau nei daug DSP procesorių, tačiau latentinis gali būti problema. Žvelgiant į jūsų pirmą diagrama Manau, kad jums reikės aparatūros vaizdo perdangos palei TV kortelės į kompiuterio, kuriame vaizdo įvesties langą. Jei naudojant specialią DSP procesorius su daugiau nei aš kompiuterio MIPS, aš, nors tai turėtų būti parodyti keletą menu taip pat.

ačiū ... ar žinote, kaip skaitmeninis fotoaparatas veikia?? iš tiesų, ką aš noriu žinoti, ar skaitmeninio fotoaparato skaitmeninio vaizdo signalo, susijusius su DSP. ir tai akivaizdžiai turi paprastą OS, kuri suteikia vartotojams paprastos operacijos funkcijas. Ar kas nors turi bet blokinė schema arba schema bet kokio skaitmeninio fotoaparato?? thanks a lot.

Sveiki, jums turėtų apsvarstyti galimybę naudoti Texas Instruments DSP ir jų IDE kodekso Kompozitorius Studio. Tai leidžia PĮ kūrimas, naudojant objektinę metodus (parama C + +) ir minimalų OS (vadinama DSP BIOS) ir grafinę sąsają sukonfigūruoti žemo lygio funkcijas (SDVI, SDI, vamzdžiai ir tt). DSP BIOS naudoti nemokamai (be autorinio atlyginimo dėl TI), ir leidžia jums galingų programų plėtrą. Bie Mowgli

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back